Voedingsplan (zonder consulten in de praktijk).

 

Wil je een uitgebreid voedingsplan met hierop verschillende ontbijten, lunchen, tussendoortjes, samenstelling voor avondmaaltijden, een variatielijst en eventueel suppletie adviezen?


Bij Dietistenpraktijk DDietist is het mogelijk om met of zonder afname van consulten en met of zonder invullen van het uitgebreide intakeformulier en een eetdagboek een zeer uitgebreid voedingsplan te ontvangen.

 

Uiteraard is een voedingsplan inclusief intakegesprek, ingevuld intake formulier en eetdagboek persoonlijker. De diëtist verkrijgt bij het afnemen van de intake (+ het intake formulier & eetdagboek) een beter inzicht in leefstijl, medische achtergrond, aangeleerde gewoonten/gedrag etc. Hierdoor is het voedingsplan beter afgestemd op jouw leefstijl, behoeften, medische achtergrond & persoonlijke doel(en).

Wil je geen intake, geen intakeformulier invullen, geen eetdagboek bijhouden, heb je geen mogelijkheid om naar de praktijk te komen en wil je ook geen online consulten afnemen?!

Dan is een uitgebreid voedingsplan afgestemd op een bepaald doel, bepaalde doelen mogelijk. Per email is dan alleen nodig een paar korte vragen vragen te beantwoorden, denk aan leeftijd, lichaamslengte, speciale voedingsgewoonten (o.a. religie, vegan, vega) en sportpatroon (beweegpatroon).

Denk aan een uitgebreid voedingsplan voor:

  • Zwangeren

  • Veganist (onderscheid tussen vrouw of man)

  • Vegetarier (onderscheid tussen vrouw of man)

  • Sporter - spiermassa opbouw (onderscheid tussen vrouw of man)

  • Afvallen - vetpercentage (spiermassa optimaliseren) (onderscheid tussen vrouw of man)

  • Kinderen / Adolescenten

  • Met illustraties (bijv. bij het Syndroom van Down (bij niet of slecht kunnen lezen).

  • etc.

Voor cliënten met bepaalde ziektenbeelden is het raadzaam om een Persoonlijk voedingsplan te laten opstellen met hieraan voorafgaand een intakegesprek en ingevuld intakeformulier en eetdagboek.

Geef aan welke doelen je hebt en de diëtist zal aangeven of zij hiervoor een uitgebreid voedingsplan kan toesturen zonder intake.

 

 

Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Voedingsplan met of zonder afnemen van consulten.

Tarief: Uitgebreid Voedingsplan zonder afnemen van consulten (voedingsplan per email, exclusief consulten):

€300-400,- 

(Het voedingsplan dient voorafgaand aan ontvangst te worden betaald. Je ontvangt hiervoor een factuur via e-mail)ef  (enkele korte vragen voorafgaand per email)

€450,- 

(Het voedingsplan dient voorafgaand aan ontvangst te worden betaald. Je ontvangt hiervoor een factuur via e-mail)ef  (uitgebreid intakeformulier voorafgaand)

(Het voedingsplan dient voorafgaand aan ontvangst te worden betaald. Je ontvangt hiervoor een factuur via e-mail). 

Een persoonlijke voedingsplan helemaal afgestemd op je persoonlijke doelen, ziektenbeelden, leefstijl, etc. is alleen op te laten stellen door de dietist inclusief afnemen van consulten;

intake: €200,-, Persoonlijk voedingsplan €250,-, Lang vervolgconsul €90,- (= €540,- totaal)

Dietistenpraktijk DDietist

© 2010-2020. Dietistenpraktijk DDietist. All rights reserved, Dascha Willemsen:

Kwaliteitsgeregistreerd Dietist,   KP-nummer: 89912937389    Ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Dietisten, Lidnr: 957147

De inhoud van deze website en informatie (benamingen van projecten, cursussen, formulieren, persoonlijke voedingsplannen en diensten) van Dietistenpraktijk DDietist zijn beschermd, deze mogen niet worden gekopieerd, verspreid of voor commerciele doeleinden worden gebruikt.