top of page
dagboek

Voedingsfotodagboek (SHYE app).

Door middel van een voedingsdagboek, kan de dietist nuttige informatie/feedback geven op het voedingspatroon. Een voedingsdagboek bijhouden kan soms best lastig zijn. Het is tijdrovend, je moet eraan denken (vergeten op te schrijven is een veelvoorkomend gebeuren) en je moet ook altijd een notitieboekje en pen bij je hebben...

 

Hoe gemakkelijk zou het zijn, als je gewoon een foto kon maken van je voeding/maaltijd en hier tevens een herrinering op je telefoon voor zou ontvangen om het maken van een foto van je maaltijd niet te vergeten. Je telefoon heb je (in de meeste gevallen) altijd bij je en dus heb je je eetdagboek altijd op zak. Foto's geven ook een veel overzichtelijker beeld van wat en hoeveel er al is gegeten en wanneer. Bij het maken van de foto's wordt de tijd en dag namelijk ook al automatisch opgeslagen.

Dietistenpraktijk DDietist maakt gebruikt van een speciale app, waarmee je voedingsdagboek gemakkelijk bijgehouden kan worden. Delen is ook gemakkelijk met de dietist (tevens op afstand, dus ook te gebruiken bij Whatsapp coaching/digitale coaching). Meer informatie?! Neem contact op met Dietistenpraktijk DDietist.

Hiernaast een impressie van het foto-voedingsdagboek gemak (hieronder indien je op de mobiele website bent).

Wij maken gebruik van de apps;

See How You Eat (SHYE) en Foodview.

Tarieven feedback van de diëtist op 'SeeHowYouEat' (directe en indirecte tijd) (excl. eventuele kosten app gebruik)):

(*Richtlijn tarieven - afhankelijk van de complexiteit van de hulpvraag;

- *75-100 euro per losse week (afhankelijk van de hulpvraag).

- *200-250 euro per losse maand (afhankelijk van de hulpvraag).

De feedback (mbt bovenstaande tarieven) betreft eenrichtingsverkeer: Doorsturen van dagboekfoto's aan de diëtist -> De diëtist geeft feedback aan de hand van het foto-voedingsdagboek. Er vindt geen gesprek plaats. Alleen telkens persoonlijke feedback van de diëtist op je doorgestuurde foto-voedingsdagboek.

Wil je wél een gesprek met de diëtist mbt je gekregen feedback? zie dan de mogelijkheden hieronder:)

 

Wil je ook over-en-weer kunnen chatten met de diëtist per gedeeld foto-voedingsdagboek? Dan is dat ook mogelijk! De tarieven zijn hiervoor per 15 directe minuten chattijd over-en-weer (de tijd kan nagetrokken worden in de chat) (+ dossier administratie  (+/- 20-30 minuten extra indirecte tijd); De diëtist houdt een persoonlijk dossier bij per client mbt hulpvraag/-vragen/ (foto-)dagboek /vragen/gesprek/voortgang/coachings- onderwerpen/behandelplan) - na elk chat gesprek.

Totaal per +/- 30 minuten (directe chat-tijd)

48 euro gefactureerd aan de cliënt (directe chat-tijd), (+ 15 minuten dossier adm. tijd/indirecte tijd, 28 euro indien medische hulpvraag en persoonlijk dossier).

Continue coaching;

Tarieven in overleg met de dietist, afhankelijk van de complexiteit van de hulpvraag (en mogelijke dossier administratie indien medisch). De dietist coacht maximaal 2 cliënten 'continue' per periode ivm intensiteit.

'See How You Eat' Voedings-Fotodagboek

Foto voedingsdagboek
Voedingsdagboek op afstand dietist
Digitale online coach dietist
voedingsfotodagboek dietist app

Online coaching via 'digitale consulten' (via Zoom of Facetime (onder andere)) & Whatsapp (met een foto- of app- voedingsdagboek) kan worden vormgegeven naar uw / jouw voorkeuren in overleg met de diëtist. Overleg met de diëtist in een vrijblijvende telefonische kennismaking naar de mogelijkheden.

Consultations in English and Dutch
Remote, Digital consultations, Worldwide..
Paramedical & Holistically

Join our

online Holistic

coaching

with 100% personal approach

Holistisch dietist, voedingspsycholoog, polyvagaal therapie, zenuwstelsel, microbioom, darmen
bottom of page