top of page
Sagres, Strand, Beach, Walk, coaching, grounding, aarden, natuur, buitenlucht, end of the world

Wandel consulten, Consult in the Park, Consult on the Beach:

Holistische wandel coaching & consulten zijn mogelijk in het Vondelpark, de Sportas, Amsterdamse bos (suggesties voor Wandel-consult-plekken zijn mogelijk) - indien de diëtist aanwezig is in Nederland.

Deze vorm van coaching is tevens mogelijk op het strand of strandgebied, wanneer de diëtist aanwezig is in Portugal, Sagres.

 

Wegen of leren vertrouwen op je lichaamssignalen;

Er is eventueel een mogelijkheid om voorafgaand aan het wandelconsult te wegen, afhankelijk van de afstand van de wandelplek en de praktijklocatie. Het is tevens mogelijk om te leren vertrouwen en leren aanvoelen van lichaamssignalen en aan de hand van deze signalen verandering aan je lichaam waar te nemen OF het is mogelijk aan de diëtist adviezen te vragen omtrent de aanschaf van een betrouwbare thuisweegschaal (met lichaamsanalyse-meting opties).

 

Wandelconsulten zijn in te plannen voor coaching, begeleiding bij een betere hoofd-& lichaamsconnectie (dietetiek gecombineerd met haptonomie) en stellen van vragen over voeding en leefstijl. 

 

Tarieven voor wandelconsulten Park & Strand;

 

Een kort (20-30min) of lang (40-60min) wandelend consult. Wanneer je weinig tijd hebt voor lichaamsbeweging, tegelijkertijd je hond wilt uitlaten, even wilt uitwaaien, van de zon wilt genieten, meer wilt 'aarden' (uit je hoofd, in je lichaam = minder denken, meer voelen) en haptonomie wilt combineren met dietetiek (oefeningen & bewustwording), of bijvoorbeeld een frisse neus wilt halen is een wandelconsult in het park, bos of aan het strand (natuurrijke omgeving) ideaal (om te aarden).

 

Je kunt aan lichaamsbeweging doen en gelijktijdig over je voedingspatroon praten en voedingsadvies ontvangen van de diëtist.

Een wandelend consult; voor 'Consult in the Park' en 'Consult on the Beach' gelden dezelfde tarieven als voor een regulier consult.* Denk ook aan de (extra) administratietijd/dossiertijd van de diëtist na afloop van het wandelconsult.

 

(*Wil je wegen?! Tijdens het wandelend consult is wegen niet altijd mogelijk, afhankelijk van de locatie van de wandelplek en de afstand tot de praktijk - het is ook mogelijk om af en toe tussen wandelconsulten een weegconsult in te plannen om een lichaamsanalyse uit te voeren).

 

Het is tevens mogelijk om de kinderwagen mee te nemen of bijvoorbeeld je consult te combineren met uitlaten van de hond.

Wandelconsulten;
Consult in the Park 
Consult on the Beach.

Dietist in Portugal Dietist worldwide holistisch dietist
Sagres, end of the world, wandelconsulten, dietetiek, coaching, grounding, aarden
End of the world, wandelconsulten, strand, beach, aarden, grounding, buiten, natuur, coaching
Dietist in Portugal Dietist worldwide holistisch dietist
Strandcoaching, wandelingen, dietetiek, grounding, aarden, Sagres, End of the world

Sagres, Portugal.

Wandelconsulten strand park bos coaching haptonomie en dietetiek dietist
Amsterdam Zuid, Nederland.

Consultations in English and Dutch
Remote, Digital consultations, Worldwide..
Paramedical & Holistically

Join our

online Holistic

coaching

with 100% personal approach

Holistisch dietist, voedingspsycholoog, polyvagaal therapie, zenuwstelsel, microbioom, darmen
bottom of page