top of page
Medical Information

Arts(en)- / Disciplinair overleg & Terugrapportage.

 

Arts-updates (bij eetstoornissen) aan de Diëtist.

Niemand is hetzelfde en daarom is het nodig om zorg op maat te leveren. Een persoonlijk behandelplan is/wordt afgestemd op de persoonlijke hulpvraag/vragen van de client, jouw wensen en jouw lichaam. Indien gewenst, voordat de behandeling start, worden de details van het behandelplan besproken en vastgesteld in een disciplinair overleg (DO).

Uw/Jouw Arts (huisarts, psycholoog, tandarts of chirurg) neemt contact op met de Diëtist Dascha Willemsen, om zo belangrijke informatie door te nemen en te noteren in uw/jouw persoonlijke dossier. De behandeling kan hierdoor zo optimaal mogelijk worden gestart en/of vervolgt. 

Aan de arts, huisarts, chirurg, tandarts, psycholoog;

Gelieve het eerste contactmoment niet via de voicemail, maar via email (info@ddietist.nl) of telefoon (sms of Whatsapp).

Zo kan er gemakkelijk en snel een Disciplinair overleg worden ingepland.

 

Wanneer er contact wordt opgenomen via de voicemail, spreek dan aub tevens het email-adres in of 06-nummer waarop de diëtist de arts kan bereiken (of stuur deze door per email of sms), zodat een DO spoediger ingepland kan worden.

 

Telefonisch kan het lastig zijn om elkaar te bereiken (bij enkel inspreken van de voicemail of achterlaten van het vaste praktijk telefoonnummer) omdat arts en diëtist veelal in consult zitten en langs elkaar heen bellen dan vaak voorkomt. Zo is het lastig om elkaar te bereiken en het dossier tijdig volledig te maken, voordat de client langskomt op consult.

Het behoort teven tot de mogelijkheden, dat de diëtist periodiek de arts op de hoogte stelt (of aan het einde van de behandeling) over het verloop van de behandeling. Dit kan in overleg plaatsvinden.

Artsen, gelieve contact op te nemen met de diëtist, Dascha Willemsen, via:

- Het contactformulier op deze site.

- Telefoon: 06-30005867 (sms of Whatsapp)

Tarieven Disciplinair overleg:

48 euro per disciplinair overleg met de arts, gefactureerd aan de client (tot 30 minuten gesprek, email) + dossier administratie indirecte tijd + 28 euro.

Terug rapportage;

180 euro - rapportage op verzoek van de client zelf, arts, POH, kliniek mbt overdracht van de behandeling, disciplinair overleg in briefvorm, incl alle meetgegevens, behandeltraject, dossier informatie.

Arts- & Disciplinair overleg
Terugrapportage.

Dokter Arts Disciplinair overleg samenwerking
Dokter Arts Disciplinair overleg samenwerking
Dokter Arts Disciplinair overleg samenwerking

Consultations in English and Dutch
Remote, Digital consultations, Worldwide..
Paramedical & Holistically

Join our

online Holistic

coaching

with 100% personal approach

Holistisch dietist, voedingspsycholoog, polyvagaal therapie, zenuwstelsel, microbioom, darmen
bottom of page