top of page
Dietetiek innovatie feedback products
Healthy Business. Make your office a healthier place.
(onderdeel van Dietetiek Studies)
 
Wilt u ook dat uw medewerkers gezonder, fitter, positiever, energieker op werk komen? Samen met de dietist en personal trainer kunnen werkgevers & werknemers aan hun gezondheid werken, met minder ziekteverzuim als gevolg.
 
Investeren in de gezondheid van uw werknemers verdient zichzelf terug. Als werkgever voert u een actief beleid als het gaat om de gezondheid van uw medewerkers. Het aantal mensen met overgewicht en welvaartziekten groeit nog steeds. Een ongezonde leefstijl kan ervoor zorgen dat medewerkers ziek worden en zich minder goed in hun vel voelen dan mogelijk is. Als werkgever kunt u met dit probleem een proactieve houding aannemen en werknemers aansporen gezonder te leven door mee te doen aan het programma 'Healthy Business'.
 
Door de wet Poortwachter heeft u als werkgever een grotere rol en meer verantwoordelijkheid gekregen om werknemers gezond te houden en te informeren over een gezonde leefstijl ter preventie van ziekten. Voeding en beweging spelen hierbij een belangrijke rol.
 
Hoe krijgt u uw personeel zover dat ze serieuzer omgaan met hun gezondheid, meer gaan bewegen en gezonder gaan eten? Door aandacht te besteden aan gezonde voeding, de hormoonbalans en voldoende beweging, verlaagt u het risico op ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. In plaats daarvan krijgt u gemotiveerder personeel dat zich gezond voelt en beter presteert.
 
Door het houden van een persoonlijk spreekuur (digitaal via o.a. Zoom) kan Dietetiek Studies uw medewerkers begeleiden naar een gezonde levensstijl en een gezond evenwichtig lichaam, zowel geestelijk als lichamelijk. Tijdens de begeleiding wordt er aandacht besteedt aan de hormoonbalans, stressregulatie (zenuwstelsel kalmeren), lichaamsbeweging en bewustwording.
 
Het is mogelijk om per individu een persoonlijk plan op te stellen, maar ook het geven van een of meerdere groepssessies (met algemene voorlichting) behoort tot de mogelijkheden. Op een interessante en interactieve manier wordt er veel geleerd over een gezonde leefstijl. 
 
Vraagt u naar de mogelijkheden.
 
Het is tevens mogelijk om het aanbod in de bedrijfskoelkast/bedrijfsvoorraadkast/bedrijfskantine/lunchafdeling te verbeteren. De dietist zal met de leidinggevende het aanbod nagaan en verbeteringen aanbrengen.
 
Geïnteresseerd?
 
Neem gelieve contact op via het contact formulier.

 

 

Healthy Business

Dietistenpraktijk DDietist Amsterdam dietist Eetstoornissen emotie eten PCOS Hormoonbalans Leefstijladvies Cognitieve Gedragstherapie Mindfulness Pure Voeding
Dietetiek studies healthy business innovatie kantine aanbod gezondheid wet van Poortwachter
Productinnovatie door dietist
Dietistenpraktijk DDietist Amsterdam dietist Eetstoornissen emotie eten PCOS Hormoonbalans Leefstijladvies Cognitieve Gedragstherapie Mindfulness Pure Voeding

Consultations in English and Dutch
Remote, Digital consultations, Worldwide..
Paramedical & Holistically

Join our

online Holistic

coaching

with 100% personal approach

Holistisch dietist, voedingspsycholoog, polyvagaal therapie, zenuwstelsel, microbioom, darmen
bottom of page