top of page
Zwangerschap, Pregnancy, Baby's, Children, kinderen, allergie, gevoeligheid, eczeem, diarhee, constipatie, obstipatie, harde ontlasting, jeuk

Holistische gezondheidsadviezen voor Zwangeren, Baby's en Kinderen.

Ben je op zoek naar adviezen rondom holistische gezondheid tijdens je zwangerschap, voor je baby, kleuter of peuter? Dietistenpraktijk DDietist heeft jarenlange ervaring in de behandeling van zwangeren, baby's en (kleine) kinderen.

Onder de sub-tabbladen van 'Zwangerschap, Baby's en Kinderen' vind je diverse mogelijkheden mbt behandelingen voor diverse, uiteenlopende hulpvragen.

Zwangerschaps-programma:

Tijdens de zwangerschap gebeurt er veel in het lichaam. Wanneer je je zwangerschap ingaat met tekorten, is er een hogere kans op ontwikkelen van complicaties en craving-momenten (eetbui-momenten).

Tijdens het zwangerschaps-programma is het mogelijk om in het begin van je zwangerschap een bloed(lab)test* te doen, te laten analyseren door de Holistische Diëtist, en mogelijke tekorten op te bouwen.

Zo voorkom je de kans op:

-Zwangerschapsdiabetes.

-pre/postnatale Depressie.

-Tekorten tijdens de zwangerschap aan bepaalde vitaminen en mineralen.

-Ongewenste eetbuien (ongewenste (extra) gewichtstoename)

De Holistische Diëtist adviseert in voeding, leefstijl, supplementen, levensenergie, psyche, etc.

*Bloed(lab)testen kunnen worden gedaan via een terug-verwijzing naar de huisarts (Analyse bij de holistische dietist tijdens de behandeling) - of via een extern lab waarmee The Holistic Dietician samenwerkt.

Deze testen zijn simpel/thuis afneembaar (indien afgenomen bij het externe lab waarmee The Holistic Dietician nauw samenwerkt).

Vrijblijvende en gratis telefonische kennismaking.

Het is altijd mogelijk om een gratis en vrijblijvende (telefonische) kennismaking in te plannen met de dietist, voordat je de behandeling start.

Neem contact op via Whatsapp 06-30005867 of via het contactformulier.

baby eczeem, eczema, dietician, dietitian, digital coaching, digital help
baby eczeem, eczema, dietician, dietitian, digital coaching, digital help
baby eczeem, eczema, dietician, dietitian, digital coaching, digital help
Pregnant Woman, zwangeren, programma zwangeren, labtest, bloedtest, tekorten, cravings, holistisch, naturopath, dietist, dietician
Zwangerschap holistische adviezen voeding zwangerschapsdiabetes gestational diabetic
Zwangerschap, Baby's, Kinderen, Dietist, Kinderdietist, Allergie, Eczeem, Harde ontlasting, diarhee, jeuk.

Zwangerschap, Baby's & Kinderen.

baby eczeem, eczema, dietician, dietitian, digital coaching, digital help

Whatsapp continue coaching.*

Bij Dietistenpraktijk DDietist is er ook een mogelijkheid voor continue begeleiding via Whatsapp (dmv een extra tarief (opgetelde tijd of vast tarief voorafgaand besproken/afgesproken met de diëtist - in overleg) - behulpzaam wanneer je kindje bijv. eczeem heeft of ontlastingsproblematiek en voedingsdagboek foto's, ingrediënten-labels (van voedingsmiddelen, foto's) en eczeem op wangen of andere lichaamsdelen waar de eczeem zit (en ''flare ups''), ontlastingsconsistentie/kleur, per foto's bijgehouden kan worden. Met directe feedback kan er snel worden geschakeld, maar ook snel achterhaald worden wat de (mogelijke) oorzaak van de gevoeligheid is. (*Continue coaching is alleen mogelijk wanneer hier een plekje voor vrij is. De diëtist kan max. twee cliënten continue coachen via WhatsApp ivm bijhouden dossier, intensiviteit en voorkomen van verwarring tussen het geven van informatie aan cliënten ivm bijv. uitzoeken van een allergie). Continue coaching is alleen voor een bepaalde periode wanneer continue coaching een toegevoegde waarde heeft. Denk aan angst voor mogelijke reacties van je kindje op een bepaald voedingsmiddel, wanneer hier aanleiding toe is (uit voorgaande ervaringen op gemaakt. De continue coaching stopt wanneer de dietist dit aangeeft, of wanneer alle allergenen bijv. zijn geïntroduceerd aan het kindje en het risico op reacties flink is afgenomen, of wanneer er duidelijkheid is (inzicht) in reacties op bepaalde allergenen.

Voorwaarden continue coaching;

- 1-2 (met uitzondering; 3) wekelijks evaluatie consult van minimaal 30 minuten.

- Wekelijks vast tarief voor continue coaching.

(afhankelijk van continue chat / vragen / overleg intensiteit). Denk hierbij ook aan dossier administratie tijd. (in overleg met de diëtist).

Consultations in English and Dutch
Remote, Digital consultations, Worldwide..
Paramedical & Holistically

Join our

online Holistic

coaching

with 100% personal approach

Holistisch dietist, voedingspsycholoog, polyvagaal therapie, zenuwstelsel, microbioom, darmen
bottom of page