Whatsapp Voedingsdagboek Coaching.

Wil je graag dagelijks (constant meekijken van de diëtist) feedback op je voedingspatroon? Dan is het mogelijk om Whatsapp Voedingsdagboek Coaching met de diëtist te bespreken.

Dit is een abonnement waarbij je als client foto's deelt van je eet, drink & sportmomenten, waar de diëtist meekijkt op Whatsapp en geregeld feedback geeft op je gemaakte foto's en patronen.

Je kunt in plaats van feedback op de voeding ook kiezen voor 'beantwoorden van vragen door de dietist'. Hierbij krijg je per dag antwoord op maximaal 4 vragen per dag* per Whatsapp (wil je gebruik maken van beide services (dagboek-coaching en 4 vragen per dag beantwoorden - overleg dan m.b.t. het tarief). 

Dit abonnement is mogelijk aan te schaffen individueel of in groepsverband.

Tarieven individueel: 250 euro per maand (dagboek coaching OF max. 4 vragen per dag beantwoorden).

Groepsverband, waarbij onderling steunen extra motiverend kan zijn: 200 euro per persoon per maand.

(dagelijks antwoord/feedback, alleen doordeweekse dagen. Op geposte foto's van het weekend wordt maandag feedback gegeven)

Meer informatie? Neem dan contact op met Diëtistenpraktijk DDiëtist via het contactformulier (of telefonisch).

Whatsapp coaching: zie de algemene voorwaarden m.b.t. gebruik & privacywaarborging)

*(Voorwaarden mbt stellen van max. 4 vragen per dag; Wanneer er tijdens het abonnement een dag geen vragen worden gesteld, is het niet mogelijk om deze 'niet gestelde vragen' mee te nemen als credits/tegoed(en) voor opvolgende dagen. Maximaal 4 vragen per dag blijft van toepassing).

Whatsapp voedingsdagboek coaching

Whatsapp voedingsdagboek coaching

Dietistenpraktijk DDietist