Wandel consulten, Consult in the Park:

Diëtetiek/Leefstijlcoachings consulten zijn mogelijk in het Vondelpark, de Sportas, Amsterdamse bos (suggesties voor Wandelconsultplekken zijn mogelijk).

 

Er is eventueel een mogelijkheid om voorafgaand aan het wandelconsult te wegen, afhankelijk van de afstand van de wandelplek en de praktijklocatie.

 

Wandelconsulten zijn ook zonder weegmoment in te plannen voor coaching en stellen van vragen over voeding en leefstijl. De dietist/coach zal aantekeningen maken tijdens het wandelconsult op de IPad of na afloop van het consult op de computer.

 

Tarieven voor wandelconsulten:

 

Een kort (20-30min) of lang (40-60min) wandelend consult. Wanneer u/je weinig tijd heeft/hebt voor lichaamsbeweging, tegelijkertijd uw/je hond wilt uitlaten, even wilt uitwaaien, van de zon wilt genieten of bijvoorbeeld een frisse neus wilt halen is een wandelconsult ideaal.

 

U kunt/je kunt toch aan lichaamsbeweging doen en gelijktijdig over uw voedingspatroon praten en voedingsadvies krijgen van de diëtist.

Een wandelend consult; voor Consult in the Park gelden dezelfde tarieven als voor een regulier consult.*

 

(*Tijdens het wandelend consult is wegen niet altijd mogelijk, afhankelijk van de locatie van de wandelplek en de afstand tot de praktijk - het is ook mogelijk om af en toe tussen wandelconsulten een weegconsult in te plannen om een lichaamsanalyse uit te voeren).

 

 

 

Het is tevens mogelijk om de kinderwagen mee te nemen of bijvoorbeeld je consult te combineren met uitlaten van de hond.

Wandelconsulten

Consult in the park

Dietistenpraktijk DDietist

© 2010-2021. Dietistenpraktijk DDietist. All rights reserved, Dascha Willemsen: KvK: 51030284

Kwaliteitsgeregistreerd Dietist,   KP-nummer: 89912937389    Ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Dietisten, Lidnr: 957147

De inhoud van deze website en informatie (benamingen van projecten, cursussen, formulieren, persoonlijke voedingsplannen en diensten) van Dietistenpraktijk DDietist zijn beschermd, deze mogen niet worden gekopieerd, verspreid of voor commerciele doeleinden worden gebruikt.