top of page
Dietistenpraktijk DDietist Amsterdam dietist Eetstoornissen emotie eten PCOS Hormoonbalans Leefstijl

Bent u client, of client geweest? En wilt u/wil je ook een recensie schrijven voor de website van Dietistenpraktijk DDietist? Dat kan! Verstuur je recensie via 'contact', met als onderwerp 'Recensie' en vermeld of u/je met naam (voor &/of achternaam of liever anoniem) op de site van Dietistenpraktijk DDietist vermeld wilt staan: 

Alle recensies hieronder zijn geplaatst met toestemming van de Cliënt, behalve indien openbaar geplaatst op social media of Google review.

Recensies

Scherm­afbeelding 2023-04-02 om 17.50.55.png

''Ik ben zo trots als een Pauw''

Marjolein: Tijdens mijn eerste consult had ik niet echt goede hoop dat ik zou afvallen. Het was weer een verwoede poging, bang voor teleurstelling... Maar ik ben ontzettend blij en trots, want ik ben toch 15kg afgevallen! Niet alleen door Dascha haar goede adviezen ben ik afgevallen, maar ook door haar energieke motiverende gesprekken & bezoekjes. Ik blijf nog steeds langskomen om gemotiveerd te blijven en mijn mooie gewicht vast te houden, maar nu maar enkele keren per jaar, zo zie ik Dascha ook nog eens!

'PCOS en Voedingsadvies''

 Anoniem: Ik heb een kinderwens maar door PCOS is dit niet gemakkelijk te realiseren. Mijn menstruatiecyclus was heel onregelmatig en heel vaak menstrueerde ik lange tijden niet. Door Orthomoleculaire- en voedings-/leefstijladviezen van Dascha, heb ik mijn leefstijl verbeterd. Ik menstrueer weer regelmatiger en voel mij stukken beter. Ook is mijn vermoeidheid veel minder. Nu maar hopen dat ik ook snel zwanger kan worden. Ik blijf ter motivatie nog even bij je Dascha :)

'I Would like to recommend this practise to anyone'' 

L: Hi Dascha, I would like to thank you so much for your help! Would you please write my review on your website? Thank you.

 

DDietist is a great dietician who helped me to learn eating healthy in the Netherlands. For business I had to work a few months in Holland, but wanted to stay healthy and lean. She helped me perfectly!

 

Greets from Italy!

ps: I'm Happy we can do follow ups on Skype!

 

'Emotioneel eten'

Sanne D: Bedankt voor je hulp Dascha! Ik weet eindelijk om te gaan met mijn emotionele eetgedrag. Ben super blij met je adviezen!

''Motivatie'

Margreet: Dascha is een lieve en zorgzame schat. Ik ben al wat op leeftijd, en voor mij was afvallen niet het belangrijkste meer. Toch vond ik voornamelijk de gesprekken fijn, om mijn motivatie niet geheel te verliezen en heel erg aan te komen. Ik was hier een beetje bang voor door mijn nieuwe medicatie. Ik ben heel langzaam enkele kilo's vet afgevallen en spieren aangekomen, dit was ook mijn doel; Gezond blijven. De gesprekken bij Dascha vind ik nog steeds erg fijn! Ik kom langs met plezier!

''Ik weet nu hoe ik mij energiek kan voelen met voeding''

Kim: Ik was altijd erg moe en door mijn wisselende werktijden met nachtdiensten, was voeding soms een lastig puntje. Dascha heeft mij geleerd hoe ik mijn voeding kan voorbereiden en op welke combinaties ik moet letten, zodat ik minder moe ben. Met mijn voeding kan ik een stabiele bloedsuikerspiegel realiseren, ik ben veel energieker hierdoor.

 

'''Sporten en Voedingsadvies''

Belinda: ''Hoi Dascha, dank je wel voor het voedingsadvies en ik vind het leuk dat we samen sporten. De combinatie werkt goed want mijn vetpercentage is al goed gezakt.''

Recensies programma/cursus, Shape It SUP!

 

We hebben de pilot erop zitten en 4 enthousiaste deelnemers gehad...en met succes!

Hier de ervaringen:

 

Frieda 51 jaar: Mijn doel was strakker in mijn lijf zitten en enkele kilos afvallen en dat is me gelukt. Ik ben 8 kg kwijtgeraakt en zit lekker in mijn vel. Suppen was leuk en ontspannend. Wij hadden nog niet het zomerse weer, maar had het door het suppen niet koud. Met het zomerzonnetje zal het vast nog leuker zijn.

 

Danielle 32 jaar: ik ben lang op zoek geweest naar een leuke manier om af te vallen, omdat ik geen sportschoolmens ben. Shape it Sup was een super combinatie van bewegen, ontspannen en afvallen. Het advies van Dascha heeft mij enorm geholpen. Ook om puur en natuur te eten. Ik ben 10.4kg afgevallen! 

 

Paul 37 jaar: ik houd van watersport en mijn vrouw wilde graag wat afvallen en dat kon ik ook wel gebruiken. We zijn begonnen met shape it sup en we gingen als een tierelier. Waren super gemotiveerd omdat het ook leuk was. Dascha en Ilja hebben ons super begeleid en gemotiveerd.

 

Inge 28 jaar: ik wilde 7 a 10 kg afvallen en spiermassa opbouwen en dat is me gelukt bij shape it sup. Het dieetadvies gaf veel variatie en er staan veel lekkere dingen op. Heb geen hongergevoel gehad en kreeg meer energie daardoor kon ik het goed volhouden. Het suppen was voor mij een eyeopener, bewegen en spieren opbouwen is leuk en ook nog eens ontspannend. Ben klaar met de cursus maar ga gewoon lekker zelf door. Ben al 7.5 kg kwijt aan vet en ook nog eens spiermassa opgebouwd. Dank!

''Bericht via Whatsapp - cliente met PCOS.''

Anoniem: ''Hoi Dascha, Ik heb ontzettend goed nieuws. Volgens mij beginnen alle tips echt te werken. Ik ga binnenkort een afspraak maken om wellicht een nieuwe echo te laten maken van mijn eierstokken. Ik ben eergisteren weer ongesteld geworden(!) en heb de laatste tijd ook veel minder zin in eten, ik bedoel, ik eet nog wel gewoon uiteraard, maar geen extreme zucht naar ongezond eten, heel bizar! Ik ben ook afgevallen en bovendien is mijn hoofdhuid minder kriebelig, minder vettig. Mijn haar wordt minder snel vet.  Ik denk dat mijn hormonen beter in balans zijn, zo voelt het althans. Ik ben zo enthousiast dat ik het even wilde melden. Tot snel tijdens onze volgende afspraak. 

Cliente - bericht via Whatsapp

Hoi Hoi Dascha, Bedankt dat je altijd gelijk even appt en me op de hoogte houdt! Ik waardeer dat enorm. Mijn vragen via de app beantwoord je in bijna alle gevallen direct.

Hoe doe je dat toch?! :D Super fijn!

Huisarts (Amstelveen)

Verwezen clienten met een eetprobleem geven aan de behandeling bij Dietistenpraktijk DDietist erg prettig te vinden. Zij biedt een luisterend oor, geeft advies op voedingsgebied, emotioneel vlak, gedragsverandering en ondersteunt daarnaast de ouders. Zij werkt professioneel samen met andere disciplines en houdt behandelaars (in overleg met de client), waaronder mij, perfect op de hoogte. De behandeling is zo optimaal.

 

IMG_0192_edited_edited_edited_edited.jpg
Scherm­afbeelding 2023-04-02 om 17.50.55.png

Klik op de Google Reviews en lees ervaringen en testimonials van Cliënten.

Dietistenpraktijk DDietist is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Dietisten, Natuurdietisten Nederland en voldoet aan de Kwaliteitseisen Paramedici

 

Bekijk hier beoordelingen van clienten over behandelingen bij Dietistenpraktijk DDietist:
Zorgkaart Nederland
En geef anoniem uw beoordeling over de behandeling, accomodatie, dietist, etc. bij Dietistenpraktijk DDietist. Bedankt alvast!

 

Cliente:

Dascha heeft enorm veel kennis en legt van alle wijzigingen in je dieet uit waarom ze van belang zijn. Ik vind het bovendien prettig dat ze kan ondersteunen bij mentale strijd en het accent niet legt bij wat er mis is maar puur werkt naar een goed vol te houden persoonlijk voedingsplan.

 

Cliente reactie na behandeling (afgesloten):

Ik was al naar veel dietisten geweest en had er daarom niet veel vertrouwen in om weer opnieuw deze stap te nemen, maar ik heb nog nooit zo'n positieve ervaring gehad. De uitleg die ik kreeg was verhelderend, rondom mijn eetbuien maar ook op sport/voedingsgebied. Heb eindelijk een gezonder voedingspatroon met rust en ben eindelijk van mijn eetbuien af. Ik zal je zeker aanraden aan anderen. Dank voor je hulp!

 

Client:

Bij DDietist gekomen n.a.v. vaatproblemen(o.a. trombose) en een zware operatie, waardoor ik heel erg was afgevallen, vermindering van spierkracht had en veel medicatie moest slikken. Zij heeft alle tijd genomen om de situatie in kaart te brengen en daarop een voedingsschema gemaakt, waardoor ik mij al snel weer beter en sterker voelde. Ik weet nu wat een goed dieet voor mij kan doen en ben haar nog steeds dankbaar voor de tijd, aandacht, vriendelijke benadering en natuurlijk het resultaat, je weer lekker in je lijf voelen!

Client:

Voelde me gehoord en heb al snel een redelijk resultaat bereikt.

Client - zeer tevreden (juni 2016):

Ik ben in het verleden twee keer eerder bij een dietist geweest en beide keren was het enorm saaie informatie, bijna kinderlijk te noemen, of informatie zo van de schijf van vijf die ik ook op internet had kunnen vinden.  Ik had voor mezelf  besloten nooit meer te gaan, maar kreeg toen via een vriendin te horen dat zij een fijne dietist had gevonden waar ze veel van had opgestoken. Ik ben bij Dascha op kennismakingsgesprek geweest en heb toen besloten de sprong nog eens te wagen. Daarna heb ik direct een intake ingepland, mede omdat zij vol passie sprak over haar vak en niet alleen oppervlakkige infomatie geeft over voeding, maar ook over de hormoonbalans, relatie van emoties en voeding, hoe ik mijn eetbuien onder controle kon houden en lekker en gezond kan eten zonder schuldgevoelens (de balans leren vinden, dat heeft zij mij zeker geleerd!). Dascha laat je op een andere vernieuwende manier kijken naar voeding. Ze heeft een geheel persoonlijk voedingsplan voor mij opgesteld met tal van mogelijkheden. Ik kan enorm veel varieren en heb veel heerlijke ideeen opgedaan, ook qua recepten of kant en klare maaltijden. Ik heb het plan naast geprint, ook digitaal, dus altijd bij de hand. Erg handig want ik heb ook een versie op mijn telefoon en kan zo altijd even spieken. Het mooiste is dat ik hele goede resultaten heb bereikt zonder het gevoel te hebben gehad dat ik op dieet was of honger moest hebben. Ik heb heerlijk gegeten! Dit moet ik ook niet vergeten :), want Dascha was nooit te beroerd om adviezen te geven per Whatsapp. Ze antwoordde altijd vrijwel direct wat super fijn was ter motivatie. Ik weet dat zij hier nu ook een apart coachingsabonnement voor heeft, dat is zeker aan te raden! Coaching via Whatsapp geeft je de vrijheid en toch zekerheid dat je altijd een professional om hulp kan vragen wanneer je dit nodig hebt. Ik heb tijdens etentjes geregeld om hulp gevraagd :). Ook haar feedback op foto's van producten waren erg handig via whatsapp. Het wordt een lange review Dascha, maar ik wil even de tijd nemen om je te bedanken! Je mag deze reactie op je website plaatsen hoor! Ik hoop dat er nog vele volgen na mij! Succes met de praktijk!

Diewertje.

Client - Meneer R.C.

Ik ben bij DDietist terecht gekomen via mijn huisarts nadat ik eerder bij andere dietisten op gesprek was geweest, waarna ik ben gestopt. Aangezien ik een verwijsbrief kreeg voor mijn klachten rondom emotioneel eten en overgewicht, ben ik verder gaan zoeken naar hulp. Ik ben van origine niet Nederlands, maar Argentijns en wordt door mijn accent nogal eens kinderlijk behandeld, ook het geval bij voorgaande dietisten, maar ben pienter en werkzaam op de Universiteit. Ik kreeg het idee bij andere dietisten niet voldoende informatie te krijgen waar ik ook daadwerkelijk van leerde. Bij DDietist ben ik zeer tevreden. Professioneel advies met diepgang.

Client:  Whatsapp bericht.

Hi Dascha, Alles goed? Vind je het goed als ik onze afspraak van woensdag afzeg? Ik heb het gevoel dat het erg goed gaat. Ik probeer het even zelf goed? Ik voel me namelijk heel goed bij het voedingsschema wat je voor mij hebt gemaakt! Bedankt! Groetjes Floor.

Suze D.

Dascha heeft me geholpen beter naar mijn behoeften leren luisteren en heeft mij geleerd gelukkiger te zijn met wie ik ben. Ik heb geleerd wat belangrijk is in mijn leven, zit hierdoor lekkerder in mijn vel en kan veel beter aanvoelen wat ik wel en niet wil. Ik kan mijn grenzen veel beter aangeven en evalueer mijn leven zo af en toe, om de balans op te maken. Dank je wel Dascha voor je hulp. Ik ben gegroeid dankzij jou!

Client: PCOS, Veganist & eetbuien (Feb. 2018).

Lieve Dascha,

Hierbij wil ik je bedanken voor het fijne voedingsplan dat je voor mij hebt geschreven. Ik heb veel minder last van over-eet-momenten en weet nu ook goed waardoor deze werden veroorzaakt en hoe ik deze kan voorkomen. Voelde me 'vast' voordat ik bij jouw kwam, maar ben nu zoveel verder....

Ik heb je naam doorgegeven aan mijn collega's, vrienden, familie haha.

Je zult mijn naam dus nog weleens voorbij horen komen denk ik ;).

Liefst E.

Gezondheidsproblemen: Te zwaar, vermoeid, Hoog Cholesterol, Hoge bloeddruk, Beginnende Diabetes, PTSS (2018):

Beste mevrouw Willemsen,

Kent u mij nog? F(naam onherkenbaar)?

Enkele jaren geleden heeft u mij ontzettend goed geholpen. Helaas ben ik weer in een enorme dip beland en zou graag weer bij u op bezoek komen. Mijn budget is ontoereikend en hoop op een betalingsregeling o.i.d.

Voorheen was u hier ook voor in. 

U blijft mijn favoriete diëtist!

Hopende weer aan de slag te kunnen!

Ik hoor graag van u.

met vriendelijke groeten, F.

 Zwangerschapskilo's afgevallen (2018-Mei):

Na mijn zwangerschap bleven de kilo's zitten. In totaal was ik na mijn bevalling, 11 kg aangekomen. Een jaar nadat ik was bevallen en de kilo's nog steeds niet weg wilden gaan, besloot ik naar Dietistenpraktijk DDietist te gaan. In 6 maanden tijd ben ik mijn overgewicht verloren. Het voelde niet als een dieet en het was goed vol te houden! Voel mij een stuk energieker en gezonder (en lekkerder in mijn lijf).

(Kim)