Online voedingscoach, Diëtist & Cognitief gedragstherpeut.

Veel mensen hebben een drukke baan, een gezin, een druk sociaal leven of wonen gewoon te ver weg van de praktijk, maar willen wel graag door de dietist van Dietistenpraktijk DDietist begeleid worden.

Dat is geen probleem!

 

Dietistenpraktijk DDietist doet heel veel digitaal. via e-mail, Skype, Facetime, online coaching via Instagram (Instacoaching).

Online advies behoort tot de mogelijkheden bij Dietistenpraktijk DDietist en vele clienten maken er met succes gebruik van! 

Hoe ziet Online coaching eruit:

(De behandelwijze online kan worden aangepast per persoon, naar persoonlijke wensen. Het moet voor jou werken!)

Het eerste contact wordt gelegd per telefoon of mail voor het maken van een kennismakingsgesprek of informatief gesprek met betrekking tot de behandeling (kosteloos en vrijblijvend - 20-30 minuten) per Skype, Facetime of Telefoon (of chat)

(alle afspraken alleen op afspraak).

Tijdens dit gesprek worden de behandelmogelijkheden besproken, opbouw van de coaching, wenselijke online coachingsmethode, tarieven, mogelijke vergoeding en natuurlijk het kennismaken.

 

Er zijn diverse mogelijkheden bij Online coachen:

- Wil je een persoonlijk voedingsplan?

- Wil je advies aan de hand van feedback op foto's van je maaltijden (via Instagram of Whatsapp)?

- Wil je advies aan de hand van je eetdagboek?

- Wil je advies dagelijks, wekelijk, maandelijks, jaarlijks......het is allemaal mogelijk.

- Wil je een eigen digitale lichaamsanalyse weegschaal voor thuis, om je resultaten (o.a. lichaamsgewicht, vet%, spiermassa, vochtgehalte, BMR) bij te kunnen houden en door te geven aan de dietist? (win bij de dietist informatie in over een goede thuisweegschaal).

Geef je wensen aan op coachingsgebied en de dietist zal in samenspraak de behandeling op jouw wensen afstemmen. Uiteindelijk gaat het er om dat persoonlijke doelen worden behaald.

Online Voedingscoach (Dietist & Cognitief gedragstherapeut voor dietetiek)

 

Voedingsplan, Online coaching (intensieve begeleiding), Weegschaal voor thuis met  uitgebreide lichaamsanalyse meting..

Jouw Voedingscoach (Dietist) via je smartphone, tablet, laptop, computer........snel advies, altijd bij de hand!

Dietistenpraktijk DDietist

© 2010-2021. Dietistenpraktijk DDietist. All rights reserved, Dascha Willemsen: KvK: 51030284

Kwaliteitsgeregistreerd Dietist,   KP-nummer: 89912937389    Ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Dietisten, Lidnr: 957147

De inhoud van deze website en informatie (benamingen van projecten, cursussen, formulieren, persoonlijke voedingsplannen en diensten) van Dietistenpraktijk DDietist zijn beschermd, deze mogen niet worden gekopieerd, verspreid of voor commerciele doeleinden worden gebruikt.