online voedingscoach voedingsplan dietist voedingsplan weegschaal coaching afvallen gezonder eten begeleiding afvalprogramma

Online voedingscoach, Diëtist & Cognitief gedragstherpeut.

Veel mensen hebben een drukke baan, een gezin, een druk sociaal leven of wonen gewoon te ver weg van de praktijk, maar willen wel graag door de dietist van Dietistenpraktijk DDietist begeleidt worden. Er is daarom een mogelijkheid om consulten/coaching digitaal te volgen.

 

Dietistenpraktijk DDietist biedt coaching aan via verschillende wegen; via e-mail, chat-consulten via Whatsapp, Skype, Facetime, Zoom, Teams, online coaching via Instagram (Instacoaching) en nog veel meer....

Online advies behoort tot de mogelijkheden bij Dietistenpraktijk DDietist en vele clienten maken er met succes gebruik van! 

Tijdens en na de Corona periode is deze vorm van digitale coaching veelal met succes ingezet.

Hoe ziet Online coaching eruit:

(De behandelwijze online kan worden aangepast per persoon, naar persoonlijke wensen. Het moet voor jou werken!)

Het eerste contact wordt gelegd per telefoon of mail voor het maken van een kennismakingsgesprek of informatief gesprek met betrekking tot de behandeling (kosteloos en vrijblijvend - 20-30 minuten) per Skype, Zoom, Teams, Whatsapp, Facetime of Telefoon (of chat)

(consulten/coaching alleen op afspraak).

Tijdens dit gesprek worden de behandelmogelijkheden besproken, opbouw van de coaching, wenselijke online coachingsmethode, tarieven, mogelijke vergoeding en natuurlijk het kennismaken.

 

Er zijn diverse mogelijkheden bij Online coachen:

- Wil je een persoonlijk voedingsplan?

- Wil je advies aan de hand van feedback op foto's van je maaltijden (via Instagram of Whatsapp)?

- Wil je vooral chatten (begeleiding, coaching)

- Wil je advies aan de hand van je eetdagboek?

- Wil je advies dagelijks, wekelijk, maandelijks, jaarlijks......het is allemaal mogelijk.

Het is wenselijk om niet te vaak te wegen, of geen focus te leggen op nummertjes/lichaamsgewicht-getallen wanneer je een eetstoornis hebt of obsessief omgaat met gewicht/jouw lichaam. Overleg daarom met de diëtist of het raadzaam is een digitale lichaamsanalyse weegschaal aan te schaffen voor thuis (net als een normale personenweegschaal) of liever niet.... Dit is sterk afhankelijk van je hulpvraag en persoonlijke doelen.

- Wil je een eigen digitale lichaamsanalyse weegschaal voor thuis, om je resultaten (o.a. lichaamsgewicht, vet%, spiermassa, vochtgehalte, BMR) bij te kunnen houden en door te geven aan de diëtist? (informeer bij de diëtist mbt een goede thuisweegschalen (binnen jouw budget)). 

Hierbij een voorbeeld:

Weegschaal HBF511 Omron

De Omron HBF-511 is de meest uitgebreide Body Composition Monitor met als bijzondere eigenschap dat het vetpercentage reeds bij personen vanaf zes jaar gemeten kan worden. Het vetpercentage wordt bepaald aan de hand van de bio-elektrische impedantie waarbij op basis van de vierpuntsmethode een zwakke stroom door het gehele lichaam wordt gestuurd. Metingen kunnen via de geheugen- of via de gastmodus worden verricht. Naast gewicht, vet-, spierpercentage en BMI wordt ook het basaal metabolisme (in kcal) in het overzichtelijke display getoond. Tevens worden het visceraal vetniveau en een classificatie van de gemeten waarden weergegeven.

 

Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg

Kenmerken:

  • Meest uitgebreide Body Composition Monitor

  • Bio-elektrische impedantie bepaalt vetpercentage

  • Geheugen voor gebruikers of een gastmodus

  • Gewicht, vet-, spierpercentage, BMI en het basaal metabolisme

 

Geef je wensen aan op coachingsgebied en de dietist zal in samenspraak de behandeling op jouw wensen afstemmen. Uiteindelijk gaat het er om dat persoonlijke doelen worden behaald.

Goede thuisweegschaal dietist betrouwbaar online digitale coaching

Online Voedingscoach (Dietist & Cognitief gedragstherapeut voor dietetiek)

 

Voedingsplan, Online coaching (intensieve begeleiding), Weegschaal voor thuis met  uitgebreide lichaamsanalyse meting..

Online coach voedingscoach kinderen en volwassenen digitaal advies voedingsadvies dietist online voedingsplan eigen weegschaal lichaamsanalyse

Jouw Voedingscoach (Dietist) via je smartphone, tablet, laptop, computer........snel advies, altijd bij de hand!

Spoed consult..Zit je erdoor heen?! (o.a. bij eetstoornissen / emotie eten).

Je hebt van die momenten...dan zit je er totaal doorheen en zie je geen andere uitwegen. Je staat er bijvoorbeeld alleen voor met je kind(eren). Ze hebben je aandacht nodig, zit erdoorheen, je hebt de energie niet meer, grijpt naar (emotie)eten....Jij hebt ook iemand nodig die je begrijpt, troost, support, je erdoorheen helpt.

Op deze momenten, zoekend naar steun, is het mogelijk om een spoed-chat-consult in te plannen via WhatsApp.

 

Het enige wat je hoeft te doen is een appje te sturen naar ons telefoonnummer; 06-3000 58 67. In de meeste gevallen kan je direct chatten, in sommige gevallen iets later....

 

Je krijgt dan een betaal-verzoekje via ING voor de ingeplande tijd toegestuurd en je kan beginnen met chatten, je hart te luchten en steun vinden. 

 

Je chat altijd met Dascha Willemsen, zij heeft zelf een eetstoornis (& lichte dwang) een pre- & postnatale depressie en een burn-out gehad en weet hoe hulpeloos en alleen je je kan voelen op deze momenten.

Digitale consulten o.a. mogelijk via de programma's:

- Facetime

- Skype

- Whatsapp

- Zoom

- Teams

Zit je erdoorheen?! Plan een spoedconsult in met je coach....