top of page
Dietistenpraktijk DDietist Amsterdam dietist Eetstoornissen emotie eten PCOS Hormoonbalans Leefstijladvies Cognitieve Gedragstherapie Mindfulness Pure Voeding

Freelance Dietist & Cognitief gedragstherapeut voor Dietetiek, inzetbaarheid & samenwerking.

Freelance mogelijkheden van de Diëtist:

Informatie voor (para-)medische disciplines, huisartsen, psychologen, klinieken, (particuliere) ziekenhuizen en sportscholen:

Dietistenpraktijk DDietist staat open voor samenwerking met diverse (para-)medische disciplines. Dascha Willemsen, de dietiste, werkt tevens op locatie in o.a. klinieken en particuliere klinieken op freelance of zzp basis. Wilt u in uw kliniek of particulier ziekenhuis (parttime) aanwezigheid van een dietist? De dietist neemt zelf al haar benodigdheden mee (zoals computer, weegschaal, (pinapparaat), huidplooimeter, informatiemateriaal etc.). De dietist heeft enkel een tafel en twee a drie stoelen nodig in de beschikbaar gestelde ruimte.

 

Heeft u interesse in samenwerking? of zoekt u een diëtist voor het geven van consulten, begeleiding, een cursus of workshop in uw bedrijf, school, sportcentrum etc.?

 

Neemt u dan contact op met D. Willemsen, Diëtist: T: 0630005867  E: info@ddietist.nl

 

 

Commercieel.

Productinnovatie:

 

Wilt u als bedrijf samenwerken met de dietist, bijvoorbeeld met betrekking tot productinnovatie?

Dascha Willemsen, Dietist, heeft ervaring op het gebied bij meedenken aan productinnovatie op commercieel gebied. Zij heeft samengewerkt met enkele grote Nederlandse bedrijven om producten te vernieuwen, nieuwe producten te bedenken en/of te verbeteren. Tevens heeft zij ruime werkervaring op het gebied van meedenken aan/brainstrormen over commercials + de marketing rondom voeding. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Dietistenpraktijk DDietist.

 

* Freelance Dietist, Health- & Lifestylecoach - Productinnovatie - Marketing - Commercieel.

 

Je eigen Paramedische praktijk opstarten.

(Para-)medische praktijken, een zelfstandige dietistenpraktijk opzetten:

Wil je een eigen (Para-)medische praktijk opstarten, maar weet je niet waar je moet beginnen? 

Dascha Willemsen heeft ruime ervaring in het opzetten van een eigen Paramedische praktijk en kan je hierbij helpen. Zij heeft speciale Podcast cursussen opgesteld voor het 'opvangen van het gat tussen diploma behalen en werken als (ervaren) dietist in de praktijk'. Tevens is het mogelijk om digitale sessies in te plannen mbt lessen / informatie over het opstarten van een eigen praktijk, contractvrij werken en diverse specialisaties rondom voeding en psyche (en holisme).

 

* Freelance Dietist, Zelfstandig ondernemer, Begeleiding, cursus. Kijk voor meer informatie op:

www.dietetiekstudies.nl

 

 

Klinieken - Afkickklinieken, Eetstoornis-/eetprobleemklinieken:

Zoekt u ondersteuning van een ervaren (Natuur)Dietist en Cognitief gedragstherapeut voor Dietetiek in uw kliniek. Bijvoorbeeld bij de begeleiding van clienten naar een gezond eetpatroon en psychische balans? Dascha Willemsen is op Freelancebasis, maar ook als vaste werknemer inzetbaar als Dietist en Cognitief gedragstherapeut voor Dietetiek in diverse klinieken. Zij heeft ruime ervaring opgedaan in haar eigen praktijk en de kliniek Smith & Jones bij het geven van voedingsadviezen, leefstijladviezen en psychische balans bij (ex)-verslaafden, clienten met eetstoornissen en eetproblemen.

 

* Freelance Dietist, Health- & Lifestylecoach - begeleiding leefstijlpatroon (voeding & beweging) in klinieken.

 

Informeert u naar de mogelijkheden en tarieven: 0630005867, info@ddietist.nl

Freelance Diëtist(en),
inzetbaarheid & samenwerking.

Freelance Dietist - voor waarnemingen in uw praktijk:

 

Vakanties, (zwangerschaps)verlof, ziekte of drukke tijden kunnen een probleem vormen voor de continuïteit van een diëtistenpraktijk en de zorg voor haar cliëntèle.


Om dit te voorkomen, kunnen de dietisten bij Dietistenpraktijk DDietist, o.a. Dascha Willemsen, u van dienst zijn.
Als zelfstandig diëtist en cognitief gedragstherapeut voor dietetiek is zij namelijk inzetbaar voor het waarnemen en/of versterken van diëtistenpraktijken gedurende korte of langere periode. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de voortzetting van uw praktijk (tijden, dagen en vergoeding in overleg).

Heeft u interesse in ondersteuning van uw praktijk werkzaamheden? En wilt u meer informatie? 
Om persoonlijk kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken, kunt u natuurlijk geheel vrijblijvend contact opnemen met de dietist.

 

Wil je een eigen ZZP-onderneming in de zorg starten? (na het behalen van je diploma Dietetiek (of ander paramedisch beroep)

Het tarief voor het uitwisselen van adviezen en tips om je eigen ZZP - onderneming in de zorg op te starten is 250-300 euro per uur. (afhankelijk van de inhoud/vragen). Deze kosten zijn uiteindelijk voor je praktijk Belastingaftrekbaar. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dascha Willemsen (zie contactgegevens op deze website).

of kijk voor recente Podcast cursussen en digitale sessies op www.dietetiekstudies.nl

Dietist specialisaties, specialisatie, Dietetiek studies, dietist, bijscholingen, contractvrij, cursussen, podcasts
Dietist specialisaties, specialisatie, Dietetiek studies, dietist, bijscholingen, contractvrij, cursussen, podcasts

Consultations in English and Dutch
Virtual, Digital consultations, Worldwide..

bottom of page