Voedingsfotodagboek (app).

Door middel van een voedingsdagboek, kan de dietist nuttige informatie/feedback geven op het voedingspatroon. Een voedingsdagboek bijhouden kan soms best lastig zijn. Het is tijdrovend, je moet eraan denken (vergeten op te schrijven is een veelvoorkomend gebeuren) en je moet ook altijd een notitieboekje en pen bij je hebben...

 

Hoe gemakkelijk zou het zijn, als je gewoon een foto kon maken van je voeding/maaltijd en hier tevens een herrinering op je telefoon voor zou ontvangen om het maken van een foto van je maaltijd niet te vergeten. Je telefoon heb je (in de meeste gevallen) altijd bij je en dus heb je je eetdagboek altijd op zak. Foto's geven ook een veel overzichtelijker beeld van wat en hoeveel er al is gegeten en wanneer. Bij het maken van de foto's wordt de tijd en dag namelijk ook al automatisch opgeslagen.

Dietistenpraktijk DDietist maakt gebruikt van een speciale app, waarmee je voedingsdagboek gemakkelijk bijgehouden kan worden. Delen is ook gemakkelijk met de dietist (tevens op afstand, dus ook te gebruiken bij Whatsapp coaching/digitale coaching). Meer informatie?! Neem contact op met Dietistenpraktijk DDietist.

Hiernaast een impressie van het foto-voedingsdagboek gemak.

Foto- voedingsdagboek

Dietistenpraktijk DDietist

© 2010-2021. Dietistenpraktijk DDietist. All rights reserved, Dascha Willemsen: KvK: 51030284

Kwaliteitsgeregistreerd Dietist,   KP-nummer: 89912937389    Ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Dietisten, Lidnr: 957147

De inhoud van deze website en informatie (benamingen van projecten, cursussen, formulieren, persoonlijke voedingsplannen en diensten) van Dietistenpraktijk DDietist zijn beschermd, deze mogen niet worden gekopieerd, verspreid of voor commerciele doeleinden worden gebruikt.