Chat consulten.

Dietistenpraktijk DDietist biedt consulten aan via 'chat', via Whatsapp. Voordelen van chat-consulten zijn dat het hele gesprek door de client terug te lezen is en er vaak veel meer kan worden besproken in korte tijd (wat clienten vaak niet verwachten) dan in een 'face to face' gesprek. Ook kunnen er gemakkelijk foto's, links, informatie worden gedeeld; denk aan bijvoorbeeld opdracht-materiaal (bij o.a. eetstoornissen, emotie eten en zwangerschapsdiabetes), hand-outs, informatieve links, recepten door de dietist, maar ook foto's van een voedingsdagboek door de client. Tevens kunnen chat-consulten worden gecombineerd met Insta- coaching.

De client houdt een voedings-foto-dagboek bij via een prive-instagram account (anoniem), waarna de dietist de foto's kan nagaan. Via Insta-coaching OF via chat-consulten kan er feedback worden gegeven op het eetpatroon.

Om chat consulten gemakkelijker te maken, is het nuttig om Whatsapp te downloaden op laptop of computer. Zo kan typen gemakkelijk plaatsvinden via het toetsenbord van de laptop of computer in plaats van op de telefoon.

Informatie die wordt toegestuurd, kan zo ook gemakkelijk en direct worden opgeslagen op de computer of laptop.

Geinteresseerd?! Neem contact op met de praktijk via het contactformulier of telefoon: 06-30005867 (ook via Whatsapp). Coaching alleen op afspraak.

Tarieven voor Chat-coaching*:

- Digitale coaching; Whatsapp consulten* (chat-consulten) en maandelijkse coaching

Tarieven: Whatsapp consult per 15 minuten 25 euro, per 30 minuten 48 euro, per 60 minuten 98 euro, per maand 250 euro (enkele, max. 4 vragen per dag).

Het is tevens mogelijk om een pakket aan te schaffen inclusief korting, m.b.t. Chat-consulten: (Advies: intake voorafgaand, indien nieuwe client, apart tarief)

Tarieven:

5 keer chat-consult 15 minuten  120 euro

5 keer chat-consult 30 minuten 235 euro

5 keer chat-consult 60 minuten 485 euro

10 keer chat-consult 15 minuten 245 euro

10 keer chat-consult 30 minuten 475 euro

10 keer chat-consult 60 minuten 975 euro

(*zie de algemene voorwaarden m.b.t. gebruik & privacywaarborging)

Chat Consulten*

*De dietist typt even snel als denken & praten, gesprekken verlopen vloeiend

'Ik had niet gedacht dat coaching via chatten een geschikte coachingsmethode voor mij zou zijn. Ik merk dat ik zoveel meer open ben en kan zijn over mijn situatie.... Het nalezen van de coaching is ook zo fijn! Chat coaching is een fijne manier van begeleiding ontvangen en de vaardigheden, coaching, ondersteuning die ik ontvang zijn zo toepasbaar en nuttig. Ik raad het aan!'

Patricia C. (Client met een eetstoornis, begeleiding via chat tijdens het Corona Virus).

Dietistenpraktijk DDietist

© 2010-2021. Dietistenpraktijk DDietist. All rights reserved, Dascha Willemsen: KvK: 51030284

Kwaliteitsgeregistreerd Dietist,   KP-nummer: 89912937389    Ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Dietisten, Lidnr: 957147

De inhoud van deze website en informatie (benamingen van projecten, cursussen, formulieren, persoonlijke voedingsplannen en diensten) van Dietistenpraktijk DDietist zijn beschermd, deze mogen niet worden gekopieerd, verspreid of voor commerciele doeleinden worden gebruikt.