Dietistenpraktijk DDietist Amsterdam dietist Eetstoornissen emotie eten PCOS Hormoonbalans Leefstijladvies Cognitieve Gedragstherapie Mindfulness Pure Voeding

Fit2Kids - Puur leefstijl programma voor kinderen en jong volwassenen.

Fit2Kids is een uniek voedings- & trainingsprogramma voor kinderen en jongeren (vanaf 6 t/m 18 jaar) met (ernstig) overgewicht of verbetering van de leefstijl.

 

Tijdens het programma leren zij dat regelmatig bewegen en gezonde voeding vooral leuk is én ervoor zorgt dat ze zich fitter voelen en sterker worden.

 

Samen met een gediplomeerd en ruim ervaren Personal Trainer geeft de diëtist persoonlijke leefstijl adviezen. Het programma wordt afgestemd op de hulpvraag en doelen van het kind (en de ouder). 

Voor meer informatie over de cursus kan je/kunt u contact opnemen met de diëtist.

 

 

 

Tarieven Fit2Kids:

 

Losse consulten - Kinderen - Fit2 Kids Leefstijlprogramma:

 

Fit2kids*:

- Intake (u ontvangt direct toepasbare informatie) (60 minuten) (directe tijd):    200 euro

- Persoonlijke Dieetadvies (indirecte tijd):    250 euro (per email of toelichting tijdens een kort of lang vervolgconsult)

- Vervolgconsult (40-60 minuten) (directe tijd):    98 euro

- Vervolgconsult (20-30 minuten) (directe tijd):    48 euro

(45 minuten consulten behoren ook tot de mogelijkheden).

 

*Training en tarieven in overleg met de Personal Trainer - Deze worden apart afgerekend - 65 euro per training van 60 minuten.

Interesse in de Personal Trainers die samenwerken met de diëtist

voor het programma Fit2Kids? Neem contact op met de diëtist voor meer informatie, Personal trainers en train-locaties. 

Training duurt 30-45-60 minuten per les  (naar keuze) - training en tarieven in overleg met de Personal Trainers- Deze worden apart afgerekend bij de Personal Trainers.

Kinderen onder de 18 jaar hebben geen eigen risico. In de meeste gevallen is er recht op 3 uur vergoeding Diëtetiek vanuit de basisverzekering. Is er een aanvullende verzekering voor Diëtetiek? Dan is er recht op meer uren Diëtetiek. 

Dietistenpraktijk DDietist