top of page
Zwangerschap, Pregnancy, Baby's, Children, kinderen, allergie, gevoeligheid, eczeem, diarhee, constipatie, obstipatie, harde ontlasting, jeuk

Holistische gezondheidsadviezen voor Zwangeren, Baby's en Kinderen.

Ben je op zoek naar adviezen rondom holistische gezondheid tijdens je zwangerschap, voor je baby, kleuter of peuter? Dietistenpraktijk DDietist heeft jarenlange ervaring in de behandeling van baby's en (kleine) kinderen.

Onder de sub-tabbladen van 'Zwangerschap, Baby's en Kinderen' vind je diverse mogelijkheden mbt behandelingen voor diverse, uiteenlopende hulpvragen.

Whatsapp continue coaching.*

Bij Dietistenpraktijk DDietist is er ook een mogelijkheid voor continue begeleiding via Whatsapp (dmv een extra tarief (opgetelde tijd of vast tarief voorafgaand besproken/afgesproken met de diëtist - in overleg) - behulpzaam wanneer je kindje bijv. eczeem heeft of ontlastingsproblematiek en voedingsdagboek foto's, ingrediënten-labels (van voedingsmiddelen, foto's) en eczeem op wangen of andere lichaamsdelen waar de eczeem zit (en ''flare ups''), ontlastingsconsistentie/kleur, per foto's bijgehouden kan worden. Met directe feedback kan er snel worden geschakeld, maar ook snel achterhaald worden wat de (mogelijke) oorzaak van de gevoeligheid is. (*Continue coaching is alleen mogelijk wanneer hier een plekje voor vrij is. De diëtist kan max. twee cliënten continue coachen via WhatsApp ivm bijhouden dossier, intensiviteit en voorkomen van verwarring tussen het geven van informatie aan cliënten ivm bijv. uitzoeken van een allergie). Continue coaching is alleen voor een bepaalde periode wanneer continue coaching een toegevoegde waarde heeft. Denk aan angst voor mogelijke reacties van je kindje op een bepaald voedingsmiddel, wanneer hier aanleiding toe is (uit voorgaande ervaringen op gemaakt. De continue coaching stopt wanneer de dietist dit aangeeft, of wanneer alle allergenen bijv. zijn geïntroduceerd aan het kindje en het risico op reacties flink is afgenomen, of wanneer er duidelijkheid is (inzicht) in reacties op bepaalde allergenen.

Voorwaarden continue coaching;

- 1-2 (met uitzondering; 3) wekelijks evaluatie consult van minimaal 30 minuten.

- Wekelijks vast tarief voor continue coaching.

(afhankelijk van continue chat / vragen / overleg intensiteit). Denk hierbij ook aan dossier administratie tijd. (in overleg met de diëtist).

Vrijblijvende en gratis telefonische kennismaking.

Het is altijd mogelijk om een gratis en vrijblijvende (telefonische) kennismaking in te plannen met de dietist, voordat je de behandeling start.

Neem contact op via Whatsapp 06-30005867 of via het contactformulier.

Zwangerschap, Baby's & Kinderen.

baby eczeem, eczema, dietician, dietitian, digital coaching, digital help
baby eczeem, eczema, dietician, dietitian, digital coaching, digital help
baby eczeem, eczema, dietician, dietitian, digital coaching, digital help
Zwangerschap, Baby's, Kinderen, Dietist, Kinderdietist, Allergie, Eczeem, Harde ontlasting, diarhee, jeuk.
baby eczeem, eczema, dietician, dietitian, digital coaching, digital help

Consultations in English and Dutch
Virtual, Digital consultations, Worldwide..

bottom of page