top of page
Dietistenpraktijk DDietist Amsterdam dietist Eetstoornissen emotie eten PCOS Hormoonbalans Leefstijladvies Cognitieve Gedragstherapie Versapers Slowjuicer

De Versapers slowjuicer.

Het apparaat om gezonder te kunnen leven. Maak eigen sappen soepen sauzen zonder dat vitaminen verloren gaan. Veel lekkerder en voedzamer dan voeding en sappen uit de blender of sapcentrifuge....waardoor komt dit?: 

 

''De slowjuicer maakt sap van groenten en fruit waarbij een veel lagere snelheid bij het persen wordt gebruikt (zo'n 80 toeren per minuut). Vruchten en groenten worden dus langzaam (slow) geperst. Deze lage snelheid heeft als groot voordeel dat er bijna geen warmte ontstaat (wat wel het geval is bij een blender of sapcentrifuge); het is een vorm van koude persing. Alle waardevolle voedingsstoffen uit de vruchten en groenten blijven behouden in het sap, zoals vitaminen, enzymen en andere eiwitten. Dit komt daarnaast ook de smaak, de houdbaarheid en de kleur ten goede. De methode is te vergelijken met de koude persing van olijfolie. Sap dat via slowjuicing is verkregen kan (in de koelkast, afgesloten) nog 48 uur bewaard worden zonder verlies van waardevolle voedingsstoffen. Deze manier van persen is dus te verkiezen voor wie gezond bezig wil zijn. Bijkomend voordeel is dat door het veel lagere toerental de slowjuicer een stuk minder lawaai maakt bij het gebruik.''

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan de dietist over de Versapers slowjuicer(s).

 

Verhoog gemakkelijk je weerstand en immuunsysteem.

Slowjuicen zorgt voor het verhogen van de weerstand en het immuunsysteem. 

Ter ondersteuning van een gezonde leefstijl, zodat er gemakkelijker voldoende groenten en fruit kan worden genuttigd. Ook voor kinderen!  Super makkelijk en Super gezond!

 

Tevens geadviseerd bij blootstaan aan (lichamelijke &/of geestelijke) stress, na operaties, herstel van een operatie of ziekte of bij kanker en herstel hiervan (na chemotherapie).

 

Bestel via Dietistenpraktijk DDietist.

Via Dietistenpraktijk DDietist is het mogelijk om de Versapers slowjuicer met korting te bestellen. Alle modellen zijn mogelijk te bestellen. Bestelling met korting verloopt via de praktijk, waarna de dietist de bestelling doorzet naar Versapers. Garantie en betaling loopt via Versapers. Voor uitleg over bestellen kunt u terecht bij de dietist.

 

Ook in grotere getalen te bestellen of voor workshops.

Bestellen kan door middel van telefonisch contact of bestellen via het contactformulier op de website - geef dan aan welk apparaat u wilt bestellen, verdere instructies en informatie volgt.

 

Bent u geinteresseerd en wilt u meer informatie?

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Stuur mij een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact op. Neem tevens contact op voor meer informatie over prijzen van Versapers apparaten (of klik op de 'Versapers Prijzen' afbeelding in de galerij hiernaast).

 

Adviezen, workshops, detoxen.

U kunt bij Dietistenpraktijk DDietist ook terecht voor gebruikersadviezen, detoxen, afvallen met de slowjuicer, recepten voor de slowjuicer met tevens heerlijke sappen voor kinderen (voor kinderen die te weinig groenten en of fruit eten), zelfgemaakte pastasauzen of soepen. 

 

Geinteresseerd in een (Bedrijfs-) workshop met de Versapers?  Dit is mogelijk! Neem contact op voor meer informatie.

Versapers Slowjuicer

Versapers, Expats, Best Dietician, High end, Courses food habits, Dietician, Dietitian Amsterdam
Slowjuicer, Expats, Best Dietician, High end, Courses food habits, Dietician, Dietitian Amsterdam

Consultations in English and Dutch
Virtual, Digital consultations, Worldwide..

bottom of page