top of page
Dietistenpraktijk DDietist Amsterdam dietist Eetstoornissen emotie eten PCOS Hormoonbalans Leefstijladvies Cognitieve Gedragstherapie Mindfulness Pure Voeding

 

Summertimeshape - Bikini & zwembroek plan.

 

- Wil je dit jaar 'wel' lekker in je vel zitten op het strand in je bikini of zwembroek?  

- Wil je in 3 maanden optimaal vet verliezen en spiermassa opbouwen?

- Trots op jezelf zijn dat je deze keer wel op tijd bent begonnen en resultaten hebt geboekt?

- Je energieker voelen? 

- Serieus aan de slag gaan met je eetgewoonten en sportplan onder begeleiding van een (Natuur)Dietist (puur en persoonlijk eetplan afgestemd op jouw hulpvraag & doelen) en een Personal Trainer (die samen met jou traint, je motiveert en zorgt dat je doelen worden bereikt)?

- Intensief bezig zijn met het shapen van je lichaam en gezond bezig zijn met sport & voeding?

 

 

Bij Dietistenpraktijk DDietist is het mogelijk een persoonlijk voedingsplan (puur) + sport/trainingsprogramma (gericht op vetafbraak en spieropbouw) op te laten stellen.

De dietist berekent een persoonlijk voedingsplan met diverse keuzes voor Ontbijt, Lunch, Tussendoortjes en Avondeten. Geen hongergevoel! Pure voeding!

 

Samen met de Personal Trainer (PBPersonalTraining) & health- & lifestylecoach, Paulo Bibiano, volg je trainingsessies (tijden en mogelijkheden in overleg). Bij voorkeur minimaal 3 tot maximaal 5 keer per week sporten (cardio 25-50% krachttraining 50-75% - afhankelijk van je hulpvraag en doelen).

Er worden realistische doelen gesteld en er wordt een tijdsbestek van 3 maanden genomen waarin gemaakte doelen behaald kunnen worden.

 

'Eerlijkheid duurt het langst' Intensief sporten hoort bij het plan, zonder intensief sportprogramma en afgestemd voedingsplan is het niet mogelijk om een strak/getoned lijf te krijgen. Wees realistisch, vraag aan jezelf:

Wil ik dit echt? Ga ik ervoor? Is het voor mij mogelijk om 3 tot 5 keer per week intensief te sporten? Is het voor mij mogelijk om een voedingsplan te volgen? Wil ik strak in mn lijf zitten en me energiek(er) voelen? Wil ik me lekker voelen in mijn bikini of zwembroek deze zomer?

 

Beantwoord je de vragen met 'Ja', dan kan je een gezonder en strakker lichaam bereiken in 3 maanden.

 

Lichaamsanalyse.

Tijdens het eerste consult wordt er een lichaamsanalyse gedaan bij de dietist. Tijdens dit consult kunnen realistische doelen worden gesteld. 

 

Weegmomenten/metingen: Spiermassa en vetpercentage worden nauwlettend in de gaten gehouden tijdens de consulten. Hierin wordt de vooruitgang bijgehouden en eventueel bijgestuurd wanneer erg weinig tot geen vooruitgang te zien is. Totaal gewicht kan ongeveer hetzelfde blijven. Het doel is om vetpercentage af te vallen en spiermassa op te bouwen. Spiermassa is zwaarder dan vetmassa en daardoor zal je soms weinig tot geen verschil zien in gewicht. Het totaal gewicht kan zelfs toenemen bij spiermassa opbouw. Uiteraard zie je wel verschil in je lijf, deze is strakker en steviger, minder vet, spieren zijn voelbaar/zichtbaar en je voelt je energieker!

 

In 3 maanden ben je weer (meer) in shape!

Klaar voor de zomer!

 

 

 

Tarieven Summertime Shape:

 

Intensieve Prive begeleiding:

 

Het Summertimeshape Bikiniplan omvat 3 maanden intensieve prive (of in duo's) begeleiding op voedings/coachingsgebied. Er wordt een Persoonlijk voedingsplan + Sportprogramma opgesteld.*

 

*Sporten wordt samen met de PT uitgevoerd, zodat optimaal wordt getraind en blessures kunnen worden voorkomen (of hiermee rekening gehouden kan worden).

 

Pakket - 3 maanden intensieve begeleiding - wekelijks een consult:

 

Dietetiek:

- Intake (60 minuten) (directe tijd) (60 min administratie indirecte tijd)

- Persoonlijk voedingsplan (berekend door de dietist, meegegeven tijdens het vervolgconsult) (indirecte tijd)

Vervolgconsult (60 minuten) (directe tijd) Hierin wordt het persoonlijk voedingsplan overhandigd. Het voedingplan wordt in een map meegegeven, samen met hormoonadvies en een noteboekje voor aantekeningen.

- 10 korte consulten (30 minuten vervolgconsulten) (directe tijd)

 

Totaal Dietetiek:  930 euro (3 maanden wekelijkse begeleiding + Persoonlijk Voedingsplan)

 

Personal Training:

Basic:

180 euro per week

720 euro per maand

2160 euro bij 3 keer per week trainen 3 maanden lang (60 euro per trainingssessie van 60 minuten).

 

Intensive:

240 euro per week

960 euro per maand

2880 euro bij 4 keer per week trainen 3 maanden lang (60 minuten per trainingssessie van 60 minuten).

 

Super intensive:

300 euro per week

1200 euro per maand

3600 euro bij 5 keer per week trainen 3 maanden lang (60 minuten per trainingssessie van 60 minuten).

 

 

 

Wil je/Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Dietistenpraktijk DDietist.

 

Summertime Shape 

Hoe train je, welke spiergroepen train je?

 

Wat eet je? Wanneer eet je? Welk effect heeft voeding op je hongergevoel en bloedsuikerspiegel?

 

Welke dagen plan je een rustdag in (niet trainen)? En hoe kan je zorgen dat spieren optimaal herstellen en spiermassa wordt opgebouwd?

 

Trainen, Voeding & Rust...

 

Balans hiertussen is belangrijk & hoe pas je dit toe?

bottom of page