E-Health-  Online & Telefonische consulten.

 

Wanneer je niet in staat bent langs te komen in de praktijk, bijvoorbeeld wegens tijdgebrek, te lange afstand (bijv. woonachtig in een andere provincie), niet langere tijd kunt zitten (i.v.m. reuma), wanneer je je sprekend niet (goed) kunt uitdrukken (mogelijkheid tot typen), of wanneer je gewoon liever consulten online wilt (vanuit huis, werk, onderweg, vanuit het buitenland etc.), is het mogelijk om met de diëtist/coach consulten via de telefoon, Skype of Facetime af te spreken.

 

Wanneer je bijvoorbeeld voor werk langere tijd ertussen uit moet (en de behandeling anders moet staken) of naar het buitenland gaat (voor werk) en je de diëtist niet wekelijks kunt ontmoeten, kan deze vorm van communicatie en coachen een oplossing bieden! Je kan dan gecoached worden op afstand en op iedere locatie waar u Wifi of internettoegang heeft.

 

Je kunt ervoor kiezen om de eerste afspraak voor een persoonlijke kennismaking, in de praktijk af te spreken, maar dit is tevens mogelijk om de gehele behandeling via Skype of Facetime te laten verlopen.

 

Informatie (formulieren, het persoonlijke voedingsplan) ontvang je bij online consulten per email. 

 

Niet in alle gevallen is een Skype, Facetime, email of telefonische afspraak mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer je voedingsprobleem gecompliceerd is (bijvoorbeeld bij een eetprobleem of eetstoornis). De diëtist zal dan met je overleggen over de mogelijkheden.

 

 

Weegmogelijkheden bij Online coaching.

Weegmogelijkheden Thuis (body analyse): 

 

Wanneer je tijdens online consulten je gewicht en body analyse (vet%, spiermassa, vocht%, calorieen verbruik in rust (ruststofwisseling) etc.) wilt bijhouden, dan is het mogelijk om hierover met de diëtist te overleggen welke weegschaal je het beste kunt aanschaffen. De weegschaal in de praktijk wordt regelmatig ge-eikt en is medisch gekeurd en daarom nauwkeuriger dan thuisweegschalen, maar mocht je dit geen probleem vinden, dan adviseert de dietist je graag over de betere thuis-weeg- & meetmogelijkheden.

 

Sommige weegschalen hebben een bluetooth functie zodat gegevens gemakkelijk met de dietist gedeeld kunnen worden of kunnen worden bijgehouden in een bijbehorende (gratis) app. voor op je telefoon of tablet.

 

 

Tarieven en betalingswijze: 

 

Consulten/coaching per Skype of Facetime dienen altijd voorafgaand aan het consult te worden voldaan per overmaking (of per pin wanneer het eerste gesprek in de praktijk plaatsvindt). Je kan kiezen voor een Dietetiek pakket, losse consulten of een consultenkaart. De tarieven voor online consulten zijn hetzelfde als voor consulten in de praktijk. Wil je meerdere losse consulten inplannen, dan is het wenselijk om een consultenkaart aan te schaffen (5 - 10 consulten). Je bent voordeliger uit met de consultenkaart en deze kan in eenmaal voorafgaand aan het eerste consult worden voldaan.

 

De betaling kan worden voldaan in contanten of per pin tijdens het intakegesprek (wanneer deze in de praktijk plaatsvindt) of per overboeking, je krijgt hiervoor een (digitale) factuur voorafgaand aan het consult toegestuurd per email. 

 

 

 

Skype consulten (enkel op afspraak):

(Skype naam: DietistenpraktijkDDietist / praktijk_101)

of via Facetime (enkel op afspraak):

 

 

Naast Coaching via Skype en Facetime (of chat-consulten), is er coaching via Instagram (vraag aan de dietist over uitleg over de mogelijkheden (prive en onherkenbaar account)). Hiervoor is een maandelijks abonnement af te sluiten. Vraag naar de mogelijkheden aan de dietist bij interesse (zie tevens Instacoaching).

 

 

Online Coaching & Consulten:

  • Heb je weinig tijd?

  • Ben je vaak in het Buitenland voor zaken?

  • Blijf je liever thuis met de kinderen?

  • Woon je te ver van de praktijklocatie af?

  • Vind je het gewoon prettiger om coaching thuis, via de computer, tablet of telefoon te volgen?

 

 

 

 

E-Health

Telefonische,

chat- & Online consulten.

Coaching via je telefoon & tablet:

Via Instagram of Whatsapp

(zie de algemene voorwaarden m.b.t. gebruik & privacywaarborging) 

Feedback op je fotodagboek, vragen stellen etc.

Op vragen en foto's gestuurd in het weekend, wordt maandag antwoord gegeven. 

€ 250 euro p/maand  (maandelijks opzegbaar) (Bij eetproblemen, darmklachten en overige gecompliceerde voedingsadviezen kan dit abonnement enkel worden afgesloten in combinatie met consulten)

Dietistenpraktijk DDietist

© 2010-2020. Dietistenpraktijk DDietist. All rights reserved, Dascha Willemsen: KvK: 51030284

Kwaliteitsgeregistreerd Dietist,   KP-nummer: 89912937389    Ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Dietisten, Lidnr: 957147

De inhoud van deze website en informatie (benamingen van projecten, cursussen, formulieren, persoonlijke voedingsplannen en diensten) van Dietistenpraktijk DDietist zijn beschermd, deze mogen niet worden gekopieerd, verspreid of voor commerciele doeleinden worden gebruikt.