top of page
Dietistenpraktijk DDietist Amsterdam dietist Eetstoornissen emotie eten PCOS Hormoonbalans Leefstijladvies Cognitieve Gedragstherapie Mindfulness Pure Voeding

E-Health-  Online & Telefonische consulten.

 

Wanneer je niet in staat bent langs te komen in de praktijk, bijvoorbeeld wegens tijdgebrek, te lange reis afstand (bijv. woonachtig in een andere provincie of land) of digital Nomad, niet langere tijd kunt zitten of reizen zeer vermoeiend is (i.v.m. reuma), wanneer je je sprekend niet (goed) kunt uitdrukken (mogelijkheid tot typen), of wanneer je gewoon liever consulten online wilt (vanuit huis, werk, onderweg, tijdens je roadtrip, zakenreis vanuit het buitenland etc.), is het mogelijk om met de diëtist/coach consulten via de telefoon, Whatsapp chat of video, Zoom, Teams of Facetime af te spreken.

 

Wanneer je bijvoorbeeld voor werk langere tijd ertussen uit moet (en de behandeling anders moet staken) of naar het buitenland gaat (voor werk) en je de diëtist niet wekelijks kunt ontmoeten, kan deze vorm van communicatie en coachen een oplossing bieden! Je kan dan gecoacht worden op afstand en op iedere locatie waar je 4G/5G, Wifi/internettoegang hebt.

 

Je kunt ervoor kiezen om de eerste afspraak voor een persoonlijke kennismaking, in de praktijk af te spreken, maar dit is tevens mogelijk om de gehele behandeling via Whatsapp chat of video, Zoom, Teams of Facetime te laten verlopen.

 

Informatie (formulieren, het persoonlijke voedingsplan) ontvang je bij online consulten per email. 

 

In alle gevallen is een digitale of telefonische afspraak mogelijk (bij elke hulpvraag). Tevens wanneer je voedingsprobleem gecompliceerd is (bijvoorbeeld bij een eetprobleem of eetstoornis). Wij spreken uit ervaring dat sommigen zich beter kunnen uitdrukken in 'schrift' (chat) en hierdoor kan bijv.  afwisseling of gehele behandeling via Whatsapp chat inzichtelijk en nuttig zijn. De diëtist zal dan met je overleggen over de mogelijkheden.

 

 

Weegmogelijkheden bij Online coaching.

Weegmogelijkheden Thuis (body analyse): 

 

Wanneer je tijdens online consulten je gewicht en body analyse (vet%, spiermassa, vocht%, calorieen verbruik in rust (ruststofwisseling) etc.) wilt bijhouden, dan is het mogelijk om hierover met de diëtist te overleggen welke weegschaal je het beste kunt aanschaffen. De weegschaal in de praktijk wordt regelmatig ge-eikt en is medisch gekeurd en daarom nauwkeuriger dan thuisweegschalen, maar mocht je dit geen probleem vinden, dan adviseert de dietist je graag over de betere thuis-weeg- & meetmogelijkheden.

 

Sommige weegschalen hebben een bluetooth functie zodat gegevens gemakkelijk met de dietist gedeeld kunnen worden of kunnen worden bijgehouden in een bijbehorende (gratis) app. voor op je telefoon of tablet.

 

 

Tarieven en betalingswijze: 

 

Consulten/coaching per Whatsapp chat, Zoom, Teams of Facetime dienen altijd voorafgaand aan het consult te worden voldaan per overmaking (of per pin wanneer het eerste gesprek in de praktijk plaatsvindt). Je kan kiezen voor een Dietetiek pakket, losse consulten of een consultenkaart. De tarieven voor online consulten zijn hetzelfde als voor consulten in de praktijk. Wil je meerdere losse consulten inplannen, dan is het wenselijk om een consultenkaart aan te schaffen (5 - 10 consulten). Je bent voordeliger uit met de consultenkaart en deze kan in eenmaal voorafgaand aan het eerste consult worden voldaan.

 

De betaling kan worden voldaan in contanten of per pin tijdens het intakegesprek (wanneer deze in de praktijk plaatsvindt) of per overboeking, je krijgt hiervoor een (digitale) factuur voorafgaand aan het consult toegestuurd per email. 

 

Naast Coaching via Whatsapp chat en video, Zoom, Teams en Facetime (of chat-consulten), is er coaching via Instagram (vraag aan de dietist over uitleg over de mogelijkheden (privé en onherkenbaar account)). Hiervoor is een maandelijks abonnement af te sluiten. Vraag naar de mogelijkheden aan de dietist bij interesse (zie tevens Instacoaching).

 

 

Online Coaching & Consulten:

  • Heb je weinig tijd?

  • Ben je vaak in het Buitenland voor zaken?

  • Ben je op een roadtrip?

  • Blijf je liever thuis met de kinderen?

  • Kan je je sprekend niet (goed) uitdrukken?

  • Woon je te ver van de praktijklocatie af (andere provincie of land)?

  • Vind je het gewoon prettiger om coaching thuis, via de computer, tablet of telefoon te volgen?

 

 

 

 

E-Health
Telefonische,
chat- & Online consulten.

worldwide, working online, internetcafe, roadtrip, online coach, online dietist

Digitale consulten mogelijk via de programma's:

- Facetime

- Whatsapp

- Zoom

- Teams

Coaching via je telefoon & tablet:

Via Instagram of Whatsapp

(zie de algemene voorwaarden m.b.t. gebruik & privacywaarborging) 

Feedback op je fotodagboek, vragen stellen etc.

Op vragen en foto's gestuurd in het weekend, wordt maandag antwoord gegeven. 

€ 250 euro p/maand  (maandelijks opzegbaar) (Bij eetproblemen, darmklachten en overige gecompliceerde voedingsadviezen kan dit abonnement enkel worden afgesloten in combinatie met consulten)

Consultations in English and Dutch
Virtual, Digital consultations, Worldwide..

bottom of page