Online food coach, Online coach program, Dietician, Foodcoach, Digital coach, Online health, Cognitive behaviour therapist Dietetics, High end coach

Bij Dietistenpraktijk DDietist is het mogelijk om een volledig FoodCoach programma te volgen, Online!

 

(De gehele coaching verloopt via e-mail & sms & Instacoaching (Geen Skype of Facetime consulten. Deze zijn eventueel aan te schaffen naast het Online Coach Program voor extra ondersteuning).

 

De dietist zal je coachen naar je persoonlijke doelen, met behulp van coaching, cognitieve gedragstherapie (o.a. bewustwording, inzicht in fysiologische en emotionele triggers, gedragspatronen, vaardigheden om aan eigen gedragsverandering te werken), advisering, voedingslessen, inzichten, etc.

 

Voor het Online Coach Program is een standaard consulten structuur opgesteld, die per persoon met betrekking op persoonlijke doelen, is in te vullen. Het totale programma duurt 4 weken.

 

Meld je aan via het contactformulier op deze website.

Je ontvangt een email met instructies om van start te gaan, met daarin o.a. het intake formulier, een invulbaar eetdagboek (hiervoor mag ook een app. worden gebruikt, zoals o.a. Lifesum of SHYE - Informatie is deelbaar of print screens toesturen aan de diëtist) en de factuur voor het Online coach program. De factuur dient volledig voorafgaand aan het programma te worden voldaan.

 

 

(Invulling van de stappen zijn een indicatie van de behandeling. Exacte Invulling wordt gegeven aan de hand van persoonlijke doelen en hulpvragen van de desbetreffende client).

 

 

 

Het Online Coach Program:

 

Stap 1 (week 1): Intakeformulier & eetdagboek toesturen aan de Dietist & Cognitief gedragstherapeut voor Dietetiek.

 

Stap 2 (week 2): Feedback op je eetdagboek & hormoonadviezen (hand-out) - Verschillende hormonen in het lichaam die een rol spelen bij gewichtsverlies en gewichtstoename en hoe deze te beinvloeden.

(incl: Persoonlijk voedingsplan (zeer uitgebreid)

 

Stap 3 (week 3): Coaching via e-mail (de dietist stuurt een email met vragen omtrent de behandeling met o.a.:

- Wat zijn je valkuilen/vooruitgang, gewichtsverandering.

- Omtrent welke onderwerpen is behoefte aan meer informatie.

- Coaching(svaardigheden) (op gedragsverandering).

- Eetdagboek + Feedback (Afhankelijk van de hulpvraag van de client, wordt er een (dagelijks) eetdagboek bijgehouden. waarop de dietist feedback geeft) (eventueel Instacoaching).

 

Elk contactmoment leer je meer over Voeding, Fysiologie & Gedrag.

Stap 4 (week 4): De laatste week is er coaching via Instacoaching, zo kunnen er onbeperkt vragen gesteld worden door de client en een eetdagboek/beweegdagboek bijgehouden worden via Instacoaching (waarop de diëtist dagelijks kan reageren d.m.v. feedback (in het weekend wordt er op maandag gereageerd geposte foto's en vragen).

 

4 weken lang intensief Online Coach Program.

Tarief Online Coach Program:  1180 euro.

Doorlopend coaching via Instacoaching.

Een persoonlijk uitgebreid voedingsplan.

Inzicht in hormoonbalans.

Optioneel: Skype of Facetime (of chat) consulten: Lang consult (60 minuten 96 euro / Kort consult (30 minuten 48 euro).

 

 

 

 

 

Online Coach Program

Perfect when you travel often...

are far from home for a business trip....or live overseas.

Online food coach, Online coach program, Dietician, Foodcoach, Digital coach, Online health, Cognitive behaviour therapist Dietetics, High end coach
Online Dietician, High end dietician, Coach, Professional Food coaching, Foodcoach, Healthcoach, Eating disorder help
Voedingscoach, Online Foodadvice, High end Dietist, High end Dietician, Travel Dietician, Travel dietist

Dietistenpraktijk DDietist