top of page
Dietistenpraktijk DDietist Amsterdam dietist Eetstoornissen emotie eten PCOS Hormoonbalans Leefstijladvies Cognitieve Gedragstherapie Mindfullness Pure Voeding

Consulten Buiten(s)praktijk - Buitenshuis...

 

Dietistenpraktijk DDietist is vrij flexibel qua behandeldagen en tijden. De dietist heeft vaste behandeldagen/-tijden op maandagen, dinsdagen en woensdagen voor consulten op afspraak in de praktijk (praktijklocatie Amsterdam oud-zuid, Rheastraat 53A), maar is op donderdagen, vrijdagen en in het weekend ook eventueel beschikbaar (in overleg) voor coaching voor consulten Buiten(s)praktijk. Dit is mogelijk via Skype, Facetime, Kanta, in diverse parken in Amsterdam (wandelconsult) of in een koffietentje, restaurant, brasserie, ontbijt/lunchtentje in Amsterdam. De dietist heeft locaties uitgezocht, waar coaching mogelijk is. Mocht u/je zelf suggesties hebben voor een plek of plekken, dan is dit in overleg mogelijk.

 

Locatie(s) waarop Consulten Buiten(s)praktijk  o.a. mogelijk zijn:

 

Dignita Restaurant
Koninginneweg 218HS
1075 EL  Amsterdam

www.eatwelldogood.nl

Restaurant Bar Grill Marathonweg

Marathonweg 1-3-5
1076 SW Amsterdam

www.marathonweg.com

 

(Locatie suggesties mogelijk -

in overleg met  de dietist/ coach -

Pre:  ruime tafels - niet te druk - ruimte - Wifi)

 

Hoe gaat het in zijn werk?

U/Je kunt met de dietist een afspraak maken in overleg qua dag, tijd en locatie. De dietist/coach zal een heerlijk kopje koffie of thee voor u/je bestellen, waarna het coachingsgesprek zal beginnen. 

Let op! Wegen is niet mogelijk tijdens consulten op een andere locatie dan de praktijk. 

 

Gedragsverandering.

Uiteindelijk is coaching(om gedragsverandering te realiseren) het belangrijkste bij afvallen, aankomen of gezonder leren eten en is wegen niet altijd nodig. Dit is alleen een methode om na te gaan of u/je op het goede spoor bent.

 

Betaalmethode.

Na afloop van het gesprek kun(t) u/je de kosten van het consult afrekenen per pin, zakelijke Tikkie of overmaking. U/Je ontvangt een kwitantie voor uw boekhouding of eventuele declaratie bij de zorgverzekeraar (raadpleeg uw polis voor de mogelijke vergoeding).

 

Publieke ruimte(n).

Let op dat consulten in publieke ruimte(n) plaatsvinden wanneer u/je in een eettentje, restaurant, koffietentje afspreekt. Mensen kunnen mogelijk meeluisteren met uw gesprek met de diëtist. Hierdoor is wegen ook niet mogelijk in deze publieke omgeving.

Mocht u/je dit vervelend vinden, plan dan enkel consulten op de praktijklocatie of per Skype/Facetime in. 

 

Tarieven.

Tarieven voor Consulten Buiten(s)praktijk zijn hetzelfde als reguliere tarieven in de praktijk.

 

Tijdens consulten buitenshuis/buitens praktijk is een kopje thee, water of koffie op rekening van de diëtist te bestellen. Bij exposure therapie wordt tevens een kopje thee, koffie of water aangeboden door de diëtist.

Lunch, gebak & extra's zijn op eigen rekening van de client.

 

 

Consulten Buiten(s)Praktijk

Dietistenpraktijk DDietist Amsterdam dietist Eetstoornissen emotie eten PCOS Hormoonbalans Leefstijladvies Cognitieve Gedragstherapie Mindfullness Pure Voeding

Consultations in English and Dutch
Virtual, Digital consultations, Worldwide..

bottom of page