'Consult in beweging' in het Amsterdamse bos (vanaf najaar 2018 locatie Boeierspad).

Ben je/Bent u op zoek naar voedingsadvies gecombineerd met beweging? En wil je/wilt u dit zo efficient mogelijk aanpakken?

Dan is 'Consult in beweging' misschien iets voor jou/u.

Bij 'Consult in beweging' volg je/volgt u eerst een dieetconsult met achtereenvolgend een hardloop/bootcamp sessie.

Voedingsadvies wordt geheel op persoonlijke doelen, behoeften, medische informatie, leefstijl doelen en smaak afgestemd.

Beweging wordt afgestemd op het niveau waar je/u behoefte aan hebt./heeft. Ben je/Bent u geen ervaren sporter, maar wil je/wilt u met sporten beginnen, dan is een opbouwschema mogelijk. Hierbij wordt rekening gehouden met haalbare en gezonde doelen op het gebied van conditie opbouw, spier opbouw en vet afbraak (persoonlijke gewenste lichaamssamenstelling).

Wil je/Wilt u liever wandelen/snel lopen (of fietsen) in plaats van hardlopen/bootcampen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

 

In de praktijk is het mogelijk om sportkleding aan te trekken (om te kleden) en spullen (tas en dergelijke waardevolle spullen) achter te laten (er is een afsluitbare verkleed ruimte aanwezig).

Wil je meer informatie over 'Consult in beweging''? Neem dan contact op via het contactformulier op deze website.

'Consult in beweging' Consult dietetiek &  hardlopen/bootcamp/wandelen achtereenvolgend in het Amsterdamse bos.

Dietistenpraktijk DDietist

© 2010-2021. Dietistenpraktijk DDietist. All rights reserved, Dascha Willemsen: KvK: 51030284

Kwaliteitsgeregistreerd Dietist,   KP-nummer: 89912937389    Ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Dietisten, Lidnr: 957147

De inhoud van deze website en informatie (benamingen van projecten, cursussen, formulieren, persoonlijke voedingsplannen en diensten) van Dietistenpraktijk DDietist zijn beschermd, deze mogen niet worden gekopieerd, verspreid of voor commerciele doeleinden worden gebruikt.