top of page
After Corona Challenge afvallen gezond eten fit worden groepsafvallen groepsbegeleiding dietist

Dietistenpraktijk DDietist biedt een 'After Corona Challenge' aan, zodat je gezond, fit, sterk en lekker in je vel het Corona tijdperk achter je laat.

 

Tijdens de Corona periode, moeten/moesten we veelal vanuit huis werken, kinderen waren thuis (home-scholing), sportscholen waren dicht en werd er gehamsterd. Veelal werd er meer gegeten en gedronken; sommige uit verveling, sommige uit onrust, sommige juist voor de gezelligheid met het gezin...

Sommige onder ons, sporten buiten, aten gezond, maar niet iedereen kon zich vasthouden aan een gezond patroon. Wat juist  tijdens de Corona-tijd zo belangrijk is ter voorkoming van (te) ziek worden, maar nog belangrijker; mocht je ziek worden, voor een beter en sneller herstel (een betere weerstand)....en de zomer komt eraan dus de meeste onder ons willen zich lekker in hun vel voelen, gezond en fit zijn.

Wat is de 'After Corona Challenge'?!

Ben je tijdens de Corona periode 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 of misschien wel 10 kg aangekomen? Dan is nu de tijd om met meerdere mensen tegelijk (elkaar motiverend) en onder begeleiding van een dietist die persoonlijk advies geeft, deze kilo's er weer af te krijgen op een gezonde geleidelijke manier; Feedback op jouw eigen eetdagboek door de dietist, gesteund door deelnemers in de Whatsapp-groep (deze toevoeging aan de groep is optioneel).

Wanneer je meedoet aan de 'After Corona Challenge' houd je een digitaal foto-voedingsdagboek bij. Het is super simpel; Je maakt van elke maaltijd die je gaat eten een foto in de app (en schrijft dranken erbij in notities op de foto), aan het einde van de dag deel je je digitale foto-voedingsdagboek met de dietist (uitleg hierover volgt bij starten van de challenge). De dietist geeft feedback op wat je kunt veranderen om die aangekomen kilo's weer te verliezen op een gezonde manier (o.a. ook rekening houdend met hormoonbalans; Insuline & Cortisol). Naast deze feedback, wordt je toegevoegd (indien gewenst) aan een gezamelijke Whatsapp groep, waar iedereen die de challenge doet, elkaar kan steunen. In deze groep kunnen deelnemers, tips, recepten, foto's van voedingspatroon, vragen, resultaten, steun etc. delen.

Ben jij aangekomen tijdens de Corona periode?! Doe dan mee met de 'After Corona Challenge' (Let op: Dit programma is alleen voor cliënten die gezond zijn; geen Corona hebben gehad of medische adviezen nodig hebben. Voor mensen met onderliggende medische klachten of herstellende na Corona, bieden wij andere adviezen/behandelingen aan).

After Corona Challenge

Foto-voedingsdagboek mbv app + feedback dietist + Whatsapp Steungroep (optioneel)

Vegan & Vegetarische adviezen mogelijk!

We can do this together!

Val gezond af, voel je fit, blijf gezond!

After Corona Challenge afvallen gezond eten fit worden groepsafvallen groepsbegeleiding dietist
After Corona Challenge afvallen gezond eten fit worden groepsafvallen groepsbegeleiding dietist

Samen gezonder, fitter, lekkerder in je vel!

foto voedingsdagboek app feedback voedingsdagboek coach
After Corona Challenge afvallen gezond eten fit worden groepsafvallen groepsbegeleiding dietist
After Corona Challenge afvallen gezond eten fit worden groepsafvallen groepsbegeleiding dietist
foto voedingsdagboek app feedback voedingsdagboek coach
foto voedingsdagboek app feedback voedingsdagboek coach

Tarieven van de 'After Corona Challenge':

Het tarief en de duur van de challenge wordt bepaald aan de hand van de kilo's die je wilt afvallen. Ben je tijdens de Corona periode 2 kg aangekomen, dan duurt de challenge voor jou 2 weken (tarief: 100 euro, normaal tarief is 160 euro). Je wordt 2 weken begeleidt door de dietist (feedback op je toegestuurde foto-dagboek-dagen). De Whatsapp steungroep is dan ook 2 weken beschikbaar.

Je kunt dagelijks je digitale foto-voedingsdagboek toesturen aan de dietist, die feedback geeft op je dagboek --> je kunt aangeven / suggesties doen, waar je volgende keer meer informatie/feedback over wilt mbt je foto-voedingsdagboek indien je andere feedback wilt dan gegeven. Hier wordt dan het volgende feedback moment rekening mee gehouden (voornamelijk voedingsgerelateerde adviezen).

Voorwaarden:

- De dietist legt uit hoe je het foto-voedingdagboek (de app) gebruikt en hoe je het dagboek deelt aan de dietist (per spraakbericht Whatsapp).

- Het gewenste doel om af te vallen kan niet worden gegarandeerd. Naar dit doel wordt wel gestreeft.

- Teken de algemene voorwaarden en privacy statement van de praktijk (dit document wordt per email toegestuurd en dient getekend te worden vòòr deelname) + Geef toestemming om je/uw telefoonnummer toe te voegen aan de Whatsapp steungroep (optioneel).

- Vragen stellen via Whatsapp is niet mogelijk (aan de dietist). Wel aan de steungroep op Whatsapp (optioneel).

- Je ontvangt een factuur voor de challenge voorafgaand aan de challenge. De challenge kan alleen worden uitgevoerd na betaling van de factuur.

- De dietist geeft feedback op je digitale foto-voedingsdagboek (er is geen gesprek mogelijk op Whatsapp - denk aan stellen van extra vragen).

- De challenge is eventueel in tijd te verlengen, hiervoor ontvang je een aanvullende factuur mbt tijd. De challenge is niet te verkorten (geen geld retour) indien het doel sneller is bereikt.

- Iedereen kan meedoen! Ben je Veganist, Vegetarier, Flexitarier, Pescotarier (of wil je dit worden)? Geef dit van tevoren aan, aan de dietist en zij geeft passende feedback.

(normaal tarief is 80 euro per week, nu voor de 'After Corona Challenge' met korting; 50 euro per week)

Gewenst doel - afvallen 'x' kilo's in 'x' aantal weken:

1 kg afvallen = 1 week = 50 euro (30 euro korting)*

2 kg afvallen = 2 weken = 100 euro (60 euro korting)*

3 kg afvallen = 3 weken = 150 euro (90 euro korting)*

4 kg afvallen = 4 weken = 200 euro (120 euro korting)*

5 kg afvallen = 5 weken = 250 euro (150 euro korting)*

6 kg afvallen = 6 weken = 300 euro (180 euro korting)*

7 kg afvallen = 7 weken = 350 euro (210 euro korting)*

8 kg afvallen = 8 weken = 400 euro (240 euro korting)*

9 kg afvallen = 9 weken = 450 euro (270 euro korting)*

10 kg afvallen = 10 weken = 500 euro (300 euro korting)*

11 kg afvallen = 11 weken = 550 euro (330 euro korting)*

12 kg afvallen is 12 weken = 600 euro (360 euro korting)*

De steungroep (via Whatsapp)(optioneel) is het aantal afgenomen weken, beschikbaar. Zijn de weken afgerond, dan wordt de steungroep afgesloten. Wil je toch nog gebruik maken van de steungroep (zonder feedback op het digitale voedingsdagboek, de app), dan is dat mogelijk. Hiervoor is het tarief: 20 euro per week.

De 'After Corona Chalenge' kan maximaal tot 12 weken (3mnd) begeleiding bieden. Heb je erna verdere begeleiding nodig? Raadpleeg Dietistenpraktijk DDietist voor vervolgprogramma's & begeleiding.

*Aansprakelijkheid: Het advies van de diëtist is naar zijn aard resultaat gericht zonder dat resultaat te garanderen. De diëtist sluit elke aansprakelijkheid uit ter zake van schade of letsel voortvloeiend uit of verband houdende met de opvolging door de cliënt van door de diëtist verstrekte adviezen, tenzij sprake is van opzet of grove schuld van de kant van de diëtist. Lees aub/Teken aub de algemene voorwaarden en privacy statement voordat u gebruik maakt van deze dienst.

Wanneer je meedoet met de 'After Corona Challenge', ontvang je een filmpje met instructies om te kunnen beginnen (uitleg challenge-deelname & uitleg app).

bottom of page